AnaSayfa / Genel / Kahve falında kardeşe küsmek

Kahve falında kardeşe küsmek

Kahve falında kardeşe küsmek bir sebeple kendisine sıkıntı veren durumlardan kurtulması ve rahat hareket edebilmesi için bazı atılımlarda bulunacağına, bu atılımların kendisini çok sıkıntılı durumlardan kurtaracağına ve büyük bir değişim geçireceği bir döneme gireceğine, ağız tadını bozacak ve arkadaşlar arasında büyük bir tartışmaya sebep olacak bir işe evet denileceğine, yapılan hatalar yüzünden elde bulunan fırsatların teker teker uçup gideceğine ve para kazanmak için verilen mücadelenin fiyaskoyla sonuçlanacağına, huzursuz olacağına, herkesin yardımına koşan fal sahibinin başı sıkıştığında çevresinde pek çok insan göreceği için mutluluk duyacağına, sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, yoklukla ve gözyaşıyla geçen günlerini de geride bırakacağına, eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, aile hayatının sorunlarla dolacağına delalet etmektedir.

Kahve falında kardeşe küsmek gördüyseniz:

  • Bazı şeyler sadece siz inandığınız için öyle olmayabilir.

Kahve falında kardeşe küsmek daha önce düştüğü yanlışlara yeniden düşmeyeceğine, zaman zaman tartışmaların yaşanacağına delalettir.

Kahve falında kardeşle küsmek kazancının da azalacağına, hayırlı bir kişi ile evlenip bir çocuk sahibi olunacağına, hayal edilen eve kavuşulacağına, yardıma muhtaç insanlara yardım eli uzatılacağına, şansın döneceğine tabir olunur.

Kahve falında kardeşine küsmek elde ettiği kazanç ve şöhreti sayesinde büyük bir servete sahip olacağına, işlerindeki verimin, bereketin ve karın artacağına delalettir.

Kahve falında sevdiği kişiye küsmek parasal sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, aile hayatının daha iyi bir hal alacağına, verilen sözlerin teker teker yerine getirileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birine küsmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, sevdikleri ile mutluluk dolu anlarını paylaşacağına inanılır.

Kahve falında ölüye küsmek onları gücendireceğine, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine işaret eder.

Kahve falında dayıya küsmek elinden kaçırdığı fırsatları tekrar ele geçireceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında kocayla küsmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, beklenmedik bir zararla karşılaşılacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir