AnaSayfa / Genel / Kahve falında kızmak küsmek

Kahve falında kızmak küsmek

Kahve falında kızmak küsmek kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, kendisini toparladıktan sonra büyük başarılar kazanacağı bir işe imza atacağına, çok sevdiği kişilerden biri ile gireceği bir projeyi çok iyi yerlere getireceğine, onlardan medet umacağına, bekarlar için de evlilik tarihi almaya, sözlenmeye ya da nişanlanmaya, işlerin gün geçtikçe daha iyi bir hale geleceğine, çok zor olayları çok kısa bir zamanda çözeceğine, kardeşleri ile tartışmasından dolayı canının sıkılacağına bazı uğursuzluklarla uğraşmak zorunda kalacağına, hayallerini sürekli erteleyeceğine, eşiyle arasına nifak sokulacağına delalet eder.

Kahve falında kızmak küsmek gördüyseniz:

  • Zaten bunu yapacak mantığa sahipsiniz.

Kahve falında kızmak küsmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, yarıda kalan işlerini tamamlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bir arkadaşla küsmek yolunun hep açık olacağına, manevi olarak rahat edeceği kadar maddi olarak da yükseleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında kocayla küsmek kendisini üzenleri hayatında çok büyük bir mutluluk yaşayarak uzaklaştıracağına ve çok sevineceğine, malını, parasını ve işini kaybedeceğine alamet eder.

Kahve falında kavga etmek küsmek geçimi zorluklarla kazanacağına, kafasını toplamasına yardımcı olacağına ve bu sayede de hayatıyla ilgili çok daha sağlıklı kararlar verebileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kaynanaya küsmek geleceğinin parlak ve güzel olacağına, bir sponsor bulunması ile çok istenen  bir projenin hayata geçirileceğine tabir olunur.

Kahve falında ölen birine küsmek sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan fal sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına ve yaşanan kötü gidişe bu sayede dur diyeceğine, umutlarını kıran ve yaşama karşı isteksiz yapan problemlerinden de kurtulmasını bileceğine delalettir.

Kahve falında ölmüş biriyle küsmek maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sevilen bazı kişilerden ya da iş arkadaşlarından ihanet görüleceğine, haram maldan ve helal olmayan kazançtan geri duracağına inanılır.

Kahve falında en iyi arkadaşla küsmek kişinin eski kötü alışkanlıklarından kurtulup, iyi huylar edineceğine, maddi olarak uğradığı zararların birkaç katını kazanacağına, yaptığı işlerde büyük başarılar elde edeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir