AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölü birine küsmek

Kahve falında ölü birine küsmek

Kahve falında ölü birine küsmek sıkıntı yaratan durumların düzeltileceğine, deyim yerindeyse elinin döneceğine, moralinin, keyfinin ve ağız tadının yerine geleceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine, planlarının işe yarayacağına, haksızlıklara da karşı geleceğine, kafasına hiçbir şeyi takmadan, her zaman şükür içinde olacağına, başının derde gireceğine, borçların ve dertlerin biteceğine, girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, kötü haberler alacağına, başarısızlığa düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ölü birine küsmek gördüyseniz:

  • Söylenmemesi gereken sözleri söylememek veya dile getirilmemesi gereken konuları dile getirmemek yüksek dozda enerji gerektirebilir.

Kahve falında ölüyle küsmek hayaline kavuşacağına, şansının açık olacağına alamet eder.

Kahve falında ölüye küsmek cesaret ve inançla hareket edeceğine, bir daha kopmayacağına işaret eder.

Kahve falında ölü birine küsmek kendisine istediklerini nasip edeceğine, aile içinde büyük bir huzur ve mutluluk duyulacağına işarettir.

Kahve falında biriyle küsmek elinde avucunda kalan malvarlığını kullanarak çıkış yolları arayacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir arkadaşına küsmek insanların hayır dualarının alınacağına,daha iyi işlere sahip olmak için bazı atılımlar yapılacağına, zorlukların bu sayede aşılacağına ve haksız bir durum yaşanmaması için çok dikkat edileceğine, yakın zamanda menfaatinize olacak hayırlı olaylara  işaret etmektedir.

Kahve falında teyzeyle küsmek zor bir durumda olan çalışmaların ve projelerin rahatlayacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok hayırlı işler gerçekleştireceğine, her kararlarında onların arkasında olacağına alamet eder.

Kahve falında dostunla küsmek uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına ve hasret gidereceğine, iş konusunda bir türlü iyi bir noktaya gelinemeyeceğine ve hayallere ulaşmak için gereken motivasyonun sağlanamayacağına inanılır.

Kahve falında arkadaşından küsmek dinamik olacağına, kazancının artacağına, emeklerinin karşılığını hak ettiği şekilde alacağına ve yaşamının kendi istediği gibi ilerleyeceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir