AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabayla küsmek

Kahve falında akrabayla küsmek

Kahve falında akrabayla küsmek arzularına ve emellerine kavuşacağına, yüzünün güleceğine, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, çok hayırlı ve iyi insanlar ile karşılaşarak en kısa zamanda evlilik yoluna girileceğine ve falı kapatan kişinin, temizliğine ve beslenmesine dikkat etmesi sayesinde çok sağlıklı ve uzun ömürlü bir kişi olacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, hayatı boyunca karşısına eşsiz fırsatlar çıkacağına, vefasızlık ve nankörlük göreceğine alamet eder.

Kahve falında akrabayla küsmek gördüyseniz:

  • Yanlız aceleciliğiniz devam ediyor.

Kahve falında akrabalarla küsmek toplumu aydınlatacak kadar ehil kimse olup, bilgiyle donanacağına, beklenen gelişmelerin olumlu şekilde sonlanacağına alamet eder.

Kahve falında akrabaya küsmek aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, iş hayatında ve aile hayatında bolluk ve bereket göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrabayla küsmek yaptığı işten çıkarılacağına, deyim yerindeyse sevdiği bir kişiye bir dokunup bin ah  işiteceğine, uzun zamandan beri gerçekleştirmeyi beklediği bir projeyi yakın bir zaman içinde gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında küsmek ve barışmak çok üzüntülü ve sorunlu olaylar yaşanacağına, çok büyük ve zarar verici bir olay yüzünden aile bireyleri arasında tartışmaların başgöstereceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine delalet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine küsmek maneviyata yöneleceğine, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına ve maddi zorluklar yaşaması yüzünden aile saadetine de gölge düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle küsmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında arkadaşından küsmek öğretimini yeni bitiren kişiler için maceralarla dolu, kariyer olanakları olan, iyi gelir getiren işler yapılacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine yorulur.

Kahve falında kardeşine küsmek hanedeki ve işyerindeki bereketin azalacağına, azim ve sabırla çalışarak çok iyi işler ortaya konacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir