AnaSayfa / Genel / Kahve falında ders masası görmek

Kahve falında ders masası görmek

Kahve falında ders masası görmek maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, sıkıntı getiren bir durumu düzelteceğine, sosyal çevresiyle olan ilişkilerinde de sıkıntıya neden olacağına, hayırlı bir kısmet ile evlenileceğine, kazancın daha da artacağına, aile hayatında çok daha güzel günler göreceğine ve çok mutlu olacağına, yeni iş teklifleri alacağına, yaşanan sorunların bu sayede bir anda ortadan kalkacağına, çok üzücü olayların ferahlığa çıkacağına, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine, büyük bir çalışma ya da proje gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ders masası gördüyseniz:

  • Gerek iş hayatınızda gerekse özel yaşamınızda ardı ardına olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz.

Kahve falında ders masası görmek onlarla bol muhabbette olup eğlenceli zaman geçireceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına delalettir.

Kahve falında matematik dersi görmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, yapılan onca şeye rağmen işlerin duracağına işaret eder.

Kahve falında derste uyumak iş ve yaşam stresinden kurtulmak için eğlenceli zamanlar geçireceğine, ileriki zamanlarda çok pişman olacağına işaret eder.

Kahve falında derse girdiğini görmek iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, elindeki fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirerek hayırlı ve uğurlu kazançlar elde edeceğine, parasal sorunları birkaç hamle ile çözüme kavuşturacağına delalet eder.

Kahve falında dersten atıldığını görmek kişinin bazı değişiklikler yapmak suretiyle kazancını farklı yollardan elde edeceğine, çalışan sayısını artırarak, hem verimi yükselteceğine, hem de başka insanlara ekmek kapısı aralayacağına, eşinden ve çocuklarından saygısızlık ya da nankörlük görmeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında ders aldığını görmek daha sonra yaşayacağı bazı tatsız olaylardan yüzünden kendisini kötü hissedeceğine, huzurun bozulacağına ve sıkıntılarla baş etmekte zorluk çekileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında masada ders çalışmak sorunların ve tartışmaların büyüyeceğine, kısmetinin açılacağına ve aile hayatının çok güzel bir şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Kahve falında okulda derste olduğunu görmek saygın ve ünlü biri olacağına, onu mutsuz eden sorunları kafasından atacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir