AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini okulda derste görmek

Kahve falında kendini okulda derste görmek

Kahve falında kendini okulda derste görmek sıkıntılı yaşayan bir kişi ile iş yapılacağına, yapılan işin karşılığının alınamayacağına, bu yüzden maddi açıdan zor bir duruma düşüleceğine, zarar ettiği ya da beklemeye aldığı işleri kısa süre içinde düzeltip kara geçireceğine, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına, iş hayatı içinde çok rahat bir nefes alacağına, sorunlarını çözeceğine, hayırsız kişilerle irtibat kurulacağına, bu kişilerle sürekli tatsızlıklar yaşanacağına, maddi açıdan sıkıntı duyulacağına, güzel başlayan işlerin kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini okulda derste gördüyseniz:

  • Grup aktiviteleri ya da ekip çalışmaları esnasında tanışacağınız veya bir araya geleceğiniz kişiler sizi irite edebilir.

Kahve falında okulda ders çalıştığını görmek başkalarının özel hayatına karışıp sonrasında olayların kontrolden çıkmasına sebep olunacağı, işgüzar davranışlar ve sözler nedeni ile dışlanıp, yalnız kalınacağına, kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına işarettir.

Kahve falında okulda ders yapmak ne yapılırsa yapılsın işin başında durulmadığı için bir türlü sonuç vermeyeceğine, hayat içerisinde çok büyük darbeler alabileceğine, çok büyük ve sorunlu dönemler geçirebileceğine ama yine de ayakta durarak ve direnerek çok büyük başarılar kazanacağına işaret eder.

Kahve falında okulda ders yaptığını görmek inancının eksileceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına alamet eder.

Kahve falında okulda ders görmek sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede sona ereceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına yorulur.

Kahve falında okulda ders anlatmak ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına, çok sevilen bir kişi ile yaşanan bir ayrılığın sona ereceğine, arkadaşlar arasında tatlı bir rekabet yaşanacağına işaret eder.

Kahve falında okulda ders işlemek çok güzel bir kısmeti ikiye katlayacağına, fakir çocukları giydireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında okulda derste olduğunu görmek yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, bazen hile yapılıp iş görüşmelerinde öne geçileceğine ya da bir ihalede ön sıraya girileceğine ya da yalan ve dolanla insanlardan para toplanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında okulda ders dinlemek elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bazı tartışmaların ortasında kalacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir