AnaSayfa / Genel / Kahve falında ders yaptığını görmek

Kahve falında ders yaptığını görmek

Kahve falında ders yaptığını görmek engellerden kurtulacağına, kolay ve geniş olanaklar içinde yaşayacağına, kendisine rahat bir hayat kurmak için çok hayırlı bir yoldan geçeceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, içini açmaya karar vereceğine ve bunun için karşısına güzel olanaklar çıkacağına, işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, gelecek ile ilgili çok büyük düşünceleri ve hayalleri olduğuna, canını ve malını garanti altına alacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ders yaptığını gördüyseniz:

  • Zaten kafanızda olayı şekillendirmiş bulunuyorsunuz.

Kahve falında dersten kaçtığını görmek emeklerinin ve çalışmalarının boşa gideceğine, parasal sıkıntılarının deyim yerindeyse artık boyunu aşacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine yorulur.

Kahve falında dini ders vermek kişinin muradına ereceğine ve bol kısmet alacağına, çevresinin kendisine olan beğenisini ve takdirini sunacağına rivayet eder.

Kahve falında öğrencilere ders anlatmak cebine giren paranın miktarının günden güne artacağına, bolluğa, berekete, zenginliğe ve servet sahibi olmaya delalet eder.

Kahve falında dersten başarısız olmak kötü günler için daima kenarda para tutacağına, işinden evine gidip geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında öğrencilere ders vermek günahlara, sıkıntıya düşeceğine, huzursuz olacağına inanılır.

Kahve falında dersten zayıf almak içine kapanacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, zorluk ve yoklukla karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında sınıfta ders işlemek malını, parasını ve işini kaybedeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına yorulur.

Kahve falında ingilizce ders görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, aile bireyleri arasında yaşanacak tartışmalar yüzünden huzursuzluk içinde bir dönem geçireceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir