AnaSayfa / Genel / Kahve falında kabak çekirdeği yemek görmek

Kahve falında kabak çekirdeği yemek görmek

Kahve falında kabak çekirdeği yemek görmek yollarını ayıracağına, tekin olmayan işlere girileceğine, ailesinde gerginlikler yaşanacağına, kısa bir süre önce tanışılan bir kişi ile yaşanacak bir gönül ilişkisinin evlilikle sonlanacağına, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, çekilen zahmetin sona ereceğine, ağır günler geçireceğine, kendini çok iyi ve mutlu hissedeceğine rivayet eder.

Kahve falında kabak çekirdeği yemek gördüyseniz:

  • Ailenizden birisinin özel sorunlarıyla ilgili şeylerle karşılaşırsanız duygusuz davranmaktan kaçınmalısınız.

Kahve falında kabak çekirdeği yemek maddi zarara uğrayacağına, gelir kaybedeceğine, zararlı bir alışkanlığa başlanacağına yorulur.

Kahve falında kabak çekirdeği yemek görmek kısmetin ve başarının engelleneceğine, kendisini üzen şeyleri teker teker hayatından çıkaracağına inanılır.

Kahve falında kabak çekirdeği satın almak sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, buna rağmen çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerini hayırlı bir şekilde ilerleteceğine, çektiği sıkıntıları yakın bir zaman içinde hiçbir sorun yaşamadan ortadan kaldıracağına tabir olunur.

Kahve falında kabak çekirdeği görmek yapılan hataların telafi edileceğine, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına, bir sebeple işlerinin sıkıntıya gireceğine inanılır.

Kahve falında kabak çekirdeği yediğini görmek yaptığı iyiliklerin karşılığında çok büyük bir dosta sahip olacağına, çaresiz kalacağına delalettir.

Kahve falında kabak çekirdeği almak sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına, iş hayatında çok büyük atılımlar gerçekleştireceğine, işlerin yoluna sokulacağına alamet eder.

Kahve falında kabak çekirdeği vermek anne baba kavgası ile uğraşılacağına, eşle üzerinde uzun uzun konuşulan bir konudan ötürü ters düşüleceğine, gelirinden yana memnun olacağına ve bereket göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kabak çekirdeği ektiğini görmek sevdikleri ile arasının açılacağına ve zor zamanlar geçireceğine, bilgili ve görgülü kişilerle ahbaplık kuracağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir