AnaSayfa / Genel / Kahve falında sıcak su istemek

Kahve falında sıcak su istemek

Kahve falında sıcak su istemek tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine, başarılarının devamlı olacağına, sorunlarının, sıkıntılarının ve dertlerinin biteceğine, yakın zamanda yapılan bu işlerin meyvelerinin toplanacağına, yaşanan sıkıntıların ve borçların biteceğine, üzüntülerin son bulacağına, girdiği tüm işlerden alnının akıyla çıkacağına, ekonomik kayıpların sürekli artacağına, hanede bulunan kişileri çok üzecek bir karar verileceğine, sevineceğine, beklediklerini duyacağına, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sıcak su istemek gördüyseniz:

  • Bazı kişilerin iş birliğine veya yardımına ihtiyaç duyuyorsanız empati yaparak ilerlemelisiniz.

Kahve falında sıcak su istemek zarar göreceğine, üzüntü veren kişileri hayatından çıkartacağına delalet eder.

Kahve falında sıcak su taşımak onlarla hasret giderip, bol bol sohbet edip, stresinden ve üzüntüsünden kurtulacağına, kariyerinin yükseleceğine ve hayatında dönüm noktası olacak olayların yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında tuvalete sıcak su dökmek aksiliklerin başgöstereceğine ve aynı yoldan gidilen bir kişi ile karşılaşılan ortak bir sorun için işbirliği yapılacağına, çok daha sosyal bir kişi olup daha büyük bir arkadaş çevresi edineceğine ve kendisine daha uygun ve daha güzel bir hayat kurarak çok uzun zamandan beri ertelediği hayallerine kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında eline sıcak su döküldüğünü görmek yanlış işlere girip mutsuz olacağına, başarılarının artacağına, makamının yükseleceğine tabir olunur.

Kahve falında sıcak suyun içine girmek daha dingin, huzurlu ve rahat bir hayat yaşamaya başlayacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında sıcak su görmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, herkesi hayran bırakacak bazı atılımlar yapacağına yorulur.

Kahve falında sıcak suyla yıkanmak doğru olanı seçeceğine ve aldığı kararların kendisini ileri taşıyacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak, içinde bulunduğu kötü durumu ortadan kaldırmak ve kendisini rahat ettirmek için gereken bilgileri almış ve kararları vermiş olarak işinin başına geçeceğine işaret eder.

Kahve falında sıcak suyla abdest almak aradığı çareleri bulacağına, iş hayatında yaşanan rekabetlerden büyük başarılar ile çıkılacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir