AnaSayfa / Genel / Kahve falında su istediğini görmek

Kahve falında su istediğini görmek

Kahve falında su istediğini görmek güzel huylarının değişeceğine, yaşadığı tüm sıkıntılardan kurtulacağına, rahatsızlık yaratan durumların ortadan kaldırılacağına, dualarına karşılık alacağına, Allah’ın izniyle bol nimetlerle nasipleneceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine, elde avuçta ne varsa işi ayakta tutmak için elden çıkarılacağına, işyerinde üst düzey bir mevkiye terfi edeceğine işarettir.

Kahve falında su istediğini gördüyseniz:

  • Bazı iş birliği veya ilişkilerinizi istediğiniz hale sokmanız gerekiyor.

Kahve falında su istediğini görmek helal kazanç elde edileceğine, bol nimete kavuşulacağına, müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında gül suyu istemek gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına, ele geçen kazancın Allah yolunda harcanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ölmüş birinden su istemek ters giden bazı durumların düzeltileceğine, çıkarılan dedikoduların bertaraf edileceğine, ters giden işlerin yoluna sokulacağına, daha sonra düşmanlık eden kişi ile adamakıllı konuşmak için görüşmeye çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında su istemek çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine, mutluluğunun daim olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birinden bir bardak su istemek aile üyelerinin birbirleriyle açıkça konuşmadıkları bir konuda sıkıntı yaşansa da sonucun tatlıya bağlanacağına, bir sebeple insanlara küsüp kendi başına bir hayat yaşamayı seçeceğine ve bu şekilde daha rahat bir kişi olup kendisine çeşitli kurallar koyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün su istediğini görmek sorunlarının çözüleceğine, huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine inanılır.

Kahve falında soğuk su istemek ileride yapılacak çalışmalar için deneyim kazanılacağına, kişinin duygusal açıdan kendisini çok iyi hissetmesine neden olacak ilişkiler içinde olacağına ve her açıdan şanslı bir döneme gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasından su istemek endişelerin son bulacağına ve büyük kazançlar elde edilecek bir ortaklığa girileceğine, uzun zaman önce çok tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir