AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabasının mezarını görmek

Kahve falında akrabasının mezarını görmek

Kahve falında akrabasının mezarını görmek isteklerinin gerçekleşeceğine, sıkıntıların zamanla çözüleceğine ve refah içinde olunacağına, uzun ve endişeli bir dönemden sonra çok zarar görülen durumları ortadan kaldırmak için ortaklık kurulacağına, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına, sıkıntılarını bu sayede çözeceğine, zahmetli bir işin içinden başarıyla çıkılacağına, çok büyük hayır duaları alacağına, kişinin uzun yıllar hiçbir sağlık problemi yaşamayacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, kazancın çoğalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabasının mezarını gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızda veya özel yaşamınıza ait ilişkilerde fark etmeden karşı taraf üzerinde baskıcı olmanız ilişkilerinize zarar verebilir.

Kahve falında akraba mezarını görmek kişinin gönlünden geçenlerin gerçekleşeceğine, iş hayatında büyük atılımlar yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında akraba mezarı görmek girilecek bir işte çok istenen bir mevkiye terfi alınacağına, haksızlığa uğramış bir arkadaşa destek olunacağına alamet etmektedir.

Kahve falında bir akrabanın mezarını görmek aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, bereketinin artacağına yorulur.

Kahve falında akrabasının mezarını görmek kar elde etmek için onları sırtından vuracağına, yaşadıklarının kendisini çok mutsuz edeceğine ve strese girmesine neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akrabanın mezarını görmek ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, daha iyi mağazalardan giyineceğine tabir olunur.

Kahve falında küs olan akrabayla barışmak kişisel kavgaların son bulacağına, hayal edilen yeni bir işe sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında bir akrabanın düğününü görmek herhangi önemli bir gelişmenin yaşanmayacağına, kişinin var olan düzenini hiçbir aksama olmadan devam ettireceğine, çok iyi mevkilere geleceğine ve çok saygın bir kişi olacağına yorulur.

Kahve falında akrabayı ziyaret etmek aradaki buzları eriteceğine, onun sayesinde iş ve ekmek elde edeceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir