AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir akrabanın düğününü görmek

Kahve falında bir akrabanın düğününü görmek

Kahve falında bir akrabanın düğününü görmek yakın bir akrabanın vesile olduğu bir arkadaşlığın evlilikle sonlanacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, zarar edeceği bir işe gireceğine ancak etrafındaki kişiler sayesinde elindeki imkânların büyük başarılar kazandıracağına, kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, iş hayatında çok hayırlı ve kazançlı bir konuma geleceğine ve sıkıntı çektiği konularda çok doğru ve başarılı adımlar atacağına, hane halkı arasına nifak sokan bir kişinin varlığına ve sağlık sorunları ile uğraşmak zorunda kalınacağına, hayali kurulan çalışmalara ve projelere bu sayede kavuşulacağına, uzun zamandan beri gizli kalmış bir sırrın açığa çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bir akrabanın düğününü gördüyseniz:

  • Değişik insanlar sizi etkileyebilirler.

Kahve falında yakın akrabanın düğününü görmek kişinin yurt dışında da ismi bilinen önemli kişiler arasında bulunacağına, mantık ve sezgileriyle hareket etmesi halinde her işini kolaylıkla halledeceğine delalet eder.

Kahve falında bir akrabanın düğününü görmek yaptığı işlerin günbegün artacağına ve parasal olarak çok iyi yerlere geleceğine, varsa tüm borçlarını ödeyeceğine delalet eder.

Kahve falında akrabanın düğününe gitmek makamının yükseleceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına, çok rahat edeceği bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabanın düğününü görmek kötü kimselerle bir olup, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine, sıkıntılı olduğu durumları kısa bir zaman içinde düzelteceğine inanılır.

Kahve falında akraba düğününe gitmek işe zorla gidip geleceğine, can bulacağına delalettir.

Kahve falında akrabalarla düğüne gitmek sürdürdüğü gayretlerinin kendisine şifa olmayacağına, kendisini işine vereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında akrabanın düğününde oynamak kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, zararların telafi edileceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işarettir.

Kahve falında akrabasının düğününü görmek yaşadığı sürece insanlığa hizmet etmek için her türlü fırsatı değerlendireceğine, gidilen yolda kötü bir sürprizle karşılaşılacağına, verilen sözlerin yerine getirilemeyeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir