AnaSayfa / Genel / Kahve falında akraba mezarını görmek

Kahve falında akraba mezarını görmek

Kahve falında akraba mezarını görmek gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, etrafındaki insanların desteği ile daha çok kişiye ulaşacağına, bu sayede elde edilen kazanç ile daha farklı işlere girileceğine, sorunlarından kurtulacağına, işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, kendi parasıyla ve gücüyle ayakta kalıp mücadeleye devam edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine, rahat şekilde yaşayacağına, işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında akraba mezarını gördüyseniz:

  • Bazı kişileri kırmamak için, kaldırabileceğinizden fazla yük üstlenmektense açıksözlü olmanızda fayda var.

Kahve falında akrabanın mezarını görmek kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, bütün boş zamanlarını sosyal aktivitelerle dolduracağına alamet eder.

Kahve falında akrabasının mezarını görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına delalet eder.

Kahve falında akraba mezarı görmek ani kararlardan uzak durarak, her zaman akıl yolu ile doğruyu bulacak olan kişinin rahat bir hayat süreceğine, adının da yaptığı iş sayesinde daha çok insan tarafından bilinir olacağına yorulur.

Kahve falında akraba mezarını görmek yapılan işte geriye düşüleceğine, işlerin büyük başarılar getireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir akrabanın mezarını görmek zor durumda kalınacağına ve eşler arasında soğuk rüzgarlar eseceğine, çok uzun zamandan beri kurduğu hayallerini gerçekleştireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında bi akrabanı görmek haram mal yiyip içeceğine, işinden ve ekmeğinden olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında akrabalarla bir arada olmak zararların telafi edileceğine, bir an bile üzülmesine dayanamayacağı için onun mutluluğu için elinden gelen her şeyi yapabileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında evde akrabaları görmek etrafındaki bazı kişiler ile tartışacağına, aile içinde neşeli ve keyifli günlerin başlayacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir