AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir akrabanın mezarını görmek

Kahve falında bir akrabanın mezarını görmek

Kahve falında bir akrabanın mezarını görmek atacağı hayırlı adımlar ve vereceği kararlar sayesinde çok mutlu ve güzel günler göreceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından eser kalmayacağına, bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, hayatı boyunca hep düşünerek, kendini garantiye alarak harekete edeceğine, yapılan işlerin rağbet görmesi sayesinde kazancın katbekat artacağına, sıkıntıların yakın zaman içinde geçeceğine, elinde avucunda ne varsa hepsini satmak zorunda kalacağına ve çevresindeki kişiler tarafından desteklenmeyeceğine, çok üzüleceği ve kendisini sarsacak bazı olaylarla karşılaşacağına, bu sebeple maddi ve manevi olarak çok zarar göreceğine, yardım edilen insanlardan hayır duaları alacağına ve fal sahibinin sırtının hiçbir zaman yere gelmeyeceğine, sorunların bir bir çözüleceğine delalettir.

Kahve falında bir akrabanın mezarını gördüyseniz:

  • Belli bir düzenleme sayesinde kendinize rahat hareket alanı oluşturabilir, daha esnek olabilirsiniz.

Kahve falında akrabasının mezarını görmek korkularının ve kuruntularının biteceğine, aile bireyleri ile birlikte uzun zamandan beri düşünülen bir eğlence ortamına girileceğine ve moral depolanacağına tabir olunur.

Kahve falında bir akrabanın mezarını görmek yaşadığı sorunların çözümü için çok olumlu adımlar atıp ortaya çıkan üzüntülü durumların son bulacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine ve hiçbir isteğinin havada kalmayacağına delalettir.

Kahve falında akraba mezarını görmek pek çok günaha ve kirli işe bulaşmasından dolayı da gelecekte acı çekip tövbe edeceğine, eline geçecek olanaklar sayesinde en tepelere tırmanacağına delalettir.

Kahve falında akraba mezarı görmek esenliğe ve gönül hoşluğuna kavuşacağına, büyük işlere girileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında akrabanın mezarını görmek kazancının eksileceğine ve bu nedenle hane içinde kıtlık yaşayacağına, sanatsal açıdan değeri olan bazı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve fırsat kapılarının kendiliğinden açılacağına işaret eder.

Kahve falında akrabanın evine gitmek deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine, yıpranacağına işarettir.

Kahve falında akrabalarla top oynamak gönül işlerinden mutluluk bulacağına, kendisine karşı kurulan kumpaslardan hiçbir zarar görmeden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında bir akrabaya sarılmak üzüntülerinin sona ereceğine, büyük başarılar kazanacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine bazen de her şeyin güllük gülistanlık olacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir