AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın mezarını görmek

Kahve falında akrabanın mezarını görmek

Kahve falında akrabanın mezarını görmek kişinin heyecandan neredeyse kalbinin duracakmış gibi hissedeceğine, dargınların ve kırgınların barışacağına, borçlarından, maddi yükümlülüklerin verdiği ağırlıktan, sıkıntılardan ve zorluklardan kurtulacağına, sorunlu bütün olayların düzeleceğine, hayatını doyasıya yaşamak için gerekli olan imkânlara kavuşacağına, rakiplerini ve düşmanlarını geride bırakacağına, ticaretle uğraşıyorsa gelişeceğine, ortak edineceğine, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında akrabanın mezarını gördüyseniz:

  • Bazı ilişkiler ya da işler sonlanabilir veya sonuçlanabilir.

Kahve falında akraba mezarını görmek zorlukları teker teker aşacağına, sevilen bir kişiye yardım edileceğine, kötü kimselerin şerrine uğrayacağına yorulur.

Kahve falında akrabanın mezarını görmek zararlı alışkanlıkları olan bir akrabasını ailesinden uzaklaştıracağına, pis yollara gireceğine ve fesat kişilerle söz birliği edip, onların gittiği yolu izleyerek kazanç elde edeceğine ve sonradan da insanlara karşı rezil olacağına inanılır.

Kahve falında akrabasının mezarını görmek yaşanan kötü olayların elbirliği ile düzeltileceğine, kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine delalettir.

Kahve falında bir akrabanın mezarını görmek güzel bir döneme girileceğine, şansa işaret etmektedir.

Kahve falında akraba mezarı görmek başarılı işlere girdiği halde kısa süre içinde zarar edeceğine, büyük sorunlar ile karşılaşacağına, büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına ve bu zararları ortadan kaldırmak için uğraş vereceğine delalet eder.

Kahve falında akraba evliliği yaptığını görmek çok sıkıntılı bir döneme gireceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalet eder.

Kahve falında ölü bir akrabayı görmek uzun bir zaman boyunca üzerinde düşüneceği bir proje sayesinde büyük başarılara imza atacağına, verdiği sözlerde durmayan insanlara ve kefil olunan biri yüzünden borçlu duruma düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında bi akrabanı görmek bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine, sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine ve hiç beklenmeyen bir anda çok daha iyi işler gerçekleştirmek için gereken bir şeye sahip olunacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir