AnaSayfa / Genel / Kahve falında birileriyle çatışmak

Kahve falında birileriyle çatışmak

Kahve falında birileriyle çatışmak mutluluk bulacağına böylece yüreğine de su serpileceğine, kurtuluşu yakalayacağına, yaşadığı olaylardan ötürü çok zor zamanlar geçireceğine, insanlarla arasında iyi geçimin sağlanacağına, dost ve akrabalardan alınacak yardım sayesinde rahata ereceğine, yaşanan sorunların günden güne çoğalacağına, uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine, aileye yeni bir bebeğin katılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birileriyle çatışmak gördüyseniz:

  • Düşünceleriniz geçmişin etkisinde kalabilir.

Kahve falında birileriyle çatışmak aile içinde geçim derdinin olmayacağına, kendisini ve başarılarını kıskanan insanlarla tartışma yaşayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında terörle çatışmak el atılan işlerde büyük adımlar atılacağına, işini layığı ile yerine getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker olmak ve çatışmak o kişiler ile bu sayede çok daha iyi zamanlar geçireceğine ve aile hayatında çok daha iyi günler yaşayacağına, daha büyük başarılar kazandıracağına, çok hayırlı ve helal kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında polislerle çatışmak ortaya çok başarılı ve uzun yıllar boyunca unutulamayacak projeler konulacağına, kısmetin ve şansın açılacağına, fal sahibinin tüm korkularından ve günahlarından arınacağına, geçim sıkıntısının ve huzursuzluğunun biteceğine yorulur.

Kahve falında asker olup teröristlerle çatışmak deneyimli biri ile ortaklık kuracağına, çalışmalardan pek getiri alınamayacağına, sevilen kişilerle bazı konularda ters düşüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında silahlarla çatışmak yakın bir zaman içinde kendisini kötü hissettiği olaylardan kurtulacağına, sorunları olan kişilere yardım eli uzatılacağına ve aile büyüklerine saygı gösterileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında biriyle çatışmak hastalıktan şifa bulmaya, ayrıcalık elde edeceğine inanılır.

Kahve falında askerlerle çatışmak hayata karşı isteksiz ve keyifsiz olacağına, sorunlarından kurtulacağına, kendisine sıkıntı veren durumlardan yakın bir zaman içinde sıyrılacağına ve büyük bir proje ortaya koyarak kimsenin cesaret edemediği işler gerçekleştireceğine yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir