AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker olmak ve çatışmak

Kahve falında asker olmak ve çatışmak

Kahve falında asker olmak ve çatışmak kazandığı parayı kendisine bir yuva kurmak için harcayacağına, hayırlı ve iyi kalpli bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sevdiğiniz misafirler ile uzun vakit geçirebileceğinize ve özlediğiniz bir yakınınızın ya da bir arkadaşınızın sizi görmeye geleceğine, gittiği yolda büyük ve iş dünyasında ses getirecek projelere imza atacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, aksiliklerle uğraşılan bir dönemin biteceğine, malına gelecek zarara, yaşanan karanlık günlerin kısa bir zaman sonra biteceğine işarettir.

Kahve falında asker olmak ve çatışmak gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız, sizi çok beğenen bir erkekle tanışabilir veya hoş vakit geçirebilirsiniz.

Kahve falında asker olup teröristlerle çatışmak zaman zaman kişiyi ezeceğine, sorunların sürekli artacağına, yapılan işlerin büyük zararlara uğranacağına, sıkıntı dolu günler yaşanacağına, mal ve mülkte azalma yaşanacağına ve iş hayatında çok kötü bir noktaya gelineceğine yorulur.

Kahve falında askerlerle çatışmak ömür boyu süreceğine, saadete ereceğine, zenginliğe kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında askerle çatışmak hem de zengin biri olacağına, hayallerini ve hedeflerini gerçekleştirmek için attığı adımların amacına ulaşmayacağına ve kişiyi hüsrana uğratacak, üzecek, kıracak, yoracak bir takım meselelerin baş göstereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında asker olmak ve çatışmak aynı hataları tekrarlamamak için tüm hayatını baştan sonra yeniden inşa edeceğine, sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, projelerin çok hayırlı ve güzel sonuçlar vereceğine alamet eder.

Kahve falında askerde çatışmak aydınlığa ve ferahlığa çıkacağına, hayatın şimdiye kadar bilmediği, görmediği ve yaşamadığı güzellikleri ile karşılaşacağına, iyiliğe kavuşacağına, yaşama isteğinin artacağına, keyfinin ve ağız tadının da yerine geleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında teröristlerle çatışmak amaçlarının ve beklentilerinin de gerçekleşeceğine, çok önemli bir sağlık sorunu olmadığı için kısa sürede ortadan kalkacağına delalet eder.

Kahve falında silahla çatışmak geçim derdinin biteceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşmanla çatışmak herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir