AnaSayfa / Genel / Kahve falında biriyle çatışmak

Kahve falında biriyle çatışmak

Kahve falında biriyle çatışmak böylece zor durumda kalınan ve maddi sıkıntı çekilen bir dönemin kapanacağına, borçların biteceğine, aile hayatındaki muhabbetin artacağına, doğan bebek güzel ise gelişmelerin olumlu olacağına, yıpranacağına ve bir türlü içinden çıkılmaz hallere düşeceğine, huzurun, keyfin ve ağız tadının kaçacağına, çok daha iyi yerlere geleceğine, elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, dinde bilginleşeceğine işarettir.

Kahve falında biriyle çatışmak gördüyseniz:

  • İvme kazanan konulara ilgi göstermenizde fayda var.

Kahve falında askerlerle çatışmak emeklerinin karşılığını fazlasıyla alacağına, üst üste birçok sorun yaşanacağına, büyük bir rahatsızlık ve endişe duyulacağına, sevilen kişiler ile aranın açılacağına ve aile bireyleri arasında ortaya çıkacak fikir ayrılığından ötürü zor günler geçirileceğine yorulur.

Kahve falında silahlarla çatışmak zor durumda kalacağına, kötü günler yaşayacağına, üzüleceğine, donanımlı kılacağına alamet eder.

Kahve falında askerle çatışmak hem maddi hem manevi olarak büyük kayıplar yaşanacağına, mallarının ve kazancının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında biriyle çatışmak arkadaşlık ilişkilerinin uzun yıllar boyunca kötüleşeceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine alamet eder.

Kahve falında düşmanla çatışmak kişinin tüm kötülüklerden, kazalardan ve belalardan korunacağına, iyi ve hayırlı insanlarla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında asker olmak ve çatışmak çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, mükemmeliyetçilikten vazgeçilip daha basit bir hayat sürdürüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında terörle çatışmak falı kapatan kişinin bu kişiler ile yaptığı işlerde birçok sıkıntının ve sorunun ortaya çıkacağına, yalan ve dolanları ile onu kandıracağına alamet etmektedir.

Kahve falında silahla çatışmak hasta olan kişi ile irtibata geçeceğine, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir