AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahlarla çatışmak

Kahve falında silahlarla çatışmak

Kahve falında silahlarla çatışmak sevdiklerinin kendisini terk edeceğine, yapılan çalışmalardan ötürü büyük borçlar altına gireceğine ve sıkıntılı zamanlar yaşanacağına, verdiği yaşam mücadelesinin yorulmasına ve çabalamasına değeceğine bu sayede güzel günler yaşayacağına, niyetini ve kalbini bozmayan fal sahibinin geçmişi unutturacak iyi haberler alacağına, karşısına aradığı özelliklerde birinin çıkacağına, işlerinin yoluna gireceğine, el attığı her işte çok büyük başarı kazanacağına, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, daha fazlası olsun diye değil, Allah’ın kendisine verdiklerini rahatça yemeyi nasip etmesi doğrultusunda hareket edeceğine delalet eder.

Kahve falında silahlarla çatışmak gördüyseniz:

  • Romantik planlar veya jestler sevdiğiniz kişilerle yakınlaşmanızı sağlayabilir.

Kahve falında silahla çatışmak parasının pul, malının da hiç olacağına, fakirleşeceğine, sevdiği kişi ile tutkulu ve doyasıya bir ilişki yaşayacağına işaret eder.

Kahve falında silahlarla çatışmak bazı kişiler ile gireceği bir işte kısa süreli bir başarının ardından üzüleceği bir duruma düşeceğine, epey emek vererek biriktirdiği para ile kendi işini kuracağına, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine tabir olunur.

Kahve falında askerle çatışmak dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, özellikle maddi konularda kişinin çaresiz hissedeceği durumlar yaşamak zorunda kalacağına işarettir.

Kahve falında polislerle çatışmak iş hayatında çok büyük kar edileceğine, miras gibi konularda adil bir karar sonucu kişinin hak ettiklerini alacağına tabir olunur.

Kahve falında biriyle çatışmak büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, aile hayatı ile ilgili bazı musibetlerle karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında asker olup teröristlerle çatışmak bir alim gibi halden anlayan, dert dinleyen ve yol gösteren bir kimse konumuna geleceğine, bundan sonra geleceğinin kendisine şans, kısmet, başarı, zafer ve zenginlik getireceğine delalettir.

Kahve falında askerde çatışmak yetimleri ve öksüzleri sevindireceğine, her türlü eğlenceyi ve zevki tadacağına, her hayalini de gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında askerlerle çatışmak kişinin moralinin ve keyfinin yerine geleceğine, dileklerinin gerçekleşeceğine ve dileklerinin de tutacağına, hem kendisini hem ailesini koruma konusunda daha rahat edeceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir