AnaSayfa / Genel / Kahve falında asker olup teröristlerle çatışmak

Kahve falında asker olup teröristlerle çatışmak

Kahve falında asker olup teröristlerle çatışmak ömür boyu sevgi içinde, huzurlu bir hayat süreceğine, eşinin hamile olduğunu ve yakın bir zamanda doğum yapacağını öğreneceğine, çok büyük bir malvarlığına sahip olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına ve üzüntü duyduğu olayları kısa bir zaman içinde çözeceğine, büyük bir maddi kayba uğranacağına, maddi kaybın ruhsal olarak sıkıntıların önünü açacağına, tatsız durumlar yaşanacağına, sevilen kişi ile ayrı düşüleceğine, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi konularda kayıplar olacağına, karakterinin gittikçe oturmaya başlayacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine rivayet eder.

Kahve falında asker olup teröristlerle çatışmak gördüyseniz:

  • Birşey yaparken gerçek nedenleri ya çok iyi belirtin ya da sizce belirsizse saklayın.

Kahve falında asker olup teröristlerle çatışmak amaçlarını yerine getireceğine, büyük parasal bir kazanca sahip olacağına inanılır.

Kahve falında teröristlerle çatışmak eksikliklerin tamamlanıp, tüm planların zamanında neticeleneceğine, karşısına çıkan bazı kişiler ile tartışmak zorunda kalacağına alamet etmektedir.

Kahve falında asker olmak ve çatışmak üstüste kazanacağı başarılar sayesinde prestij sahibi biri olacağına, geleceğe daha umut dolu bakacağına ve moralinin yerine geleceğine inanılır.

Kahve falında askerde çatışmak ulaştığı başarıları ve elinde bulunan imkânları kıskanan kişiler tarafından bir dedikoduya malzeme edileceğine, bu yüzden çok üzüleceğine, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, sorunların kısa süre içinde biteceğine, yeni bir işe girileceğine, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, hayırlı bir kısmet ile mutlu bir evliliğe adım atılacağına yorulur.

Kahve falında askerlerle çatışmak kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, çektiği zahmetin ve zorluğun biteceğine, içinin rahatlayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında askerle çatışmak elin bollaşacağına, maddi sıkıntıların biteceğine, sahip olunan gücün kaybedileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında silahla çatışmak bilineceğine ve çok sevilecek bir kişi olacağına, acı veren durumların vuku bulacağına delalettir.

Kahve falında polislerle çatışmak ailesinin de büyük olacağına, rahata ereceğine, eğlenceli ve güzel günler yaşayacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir