AnaSayfa / Genel / Kahve falında silahla birilerini öldürmek

Kahve falında silahla birilerini öldürmek

Kahve falında silahla birilerini öldürmek nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine ve geçici bir ayrılık yaşanacağına, ödeme kolaylığına ve iyi geçime kavuşacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına, dertlerinin biteceğine, böylece kendisini işine ve ailesine daha çok vereceğine ve herşeyin bu sayede çok daha keyifli bir hal alacağına, uzun zamandan beri kendi işini kurma hayalini gerçekleştirmek için bazı adımlar atacağına, sıkıntılı olduğu bir zamanda başına gelecek olan güzel bir olay ile hayatını değiştirecek bir karar vereceğine, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, uzun soluklu bir ilişkinin sona ereceğine, ruhsal olarak büyük bir sorunla karşılaşacağına alamet eder.

Kahve falında silahla birilerini öldürmek gördüyseniz:

  • Siz planınıza sadık kalma konusunda kararlı olabilirsiniz ama, sizin farkında olmadığınız noktalarda başkalarının düşüncelerini önemsemekte fayda var.

Kahve falında birilerini silahla öldürmek aile hayatında çok büyük tartışmalar yaşanacağına, kendisini birçok musibet ve sıkıntı ile uğraşmaktan ötürü çok yorgun hissedeceğine, eskisi gibi birlik, bütünlük ve dayanışma içinde olacağına alamet eder.

Kahve falında silahla birilerini öldürmek uzun zamandan beri hayali kurulan bir şeye aile bireylerinin vereceği destek sayesinde kavuşulacağına, başkaları tarafından önemsenen biri haline geleceğine yorulur.

Kahve falında silahlı birilerinden kaçmak iyi bir zanaatkar olunacağına, gülmeye hasret kalacağına delalettir.

Kahve falında birilerinin silahla vurulduğunu görmek borçlarını ödemediği için haciz problemleriyle karşılaşacağına, mutluluğunu kaybetmeyeceğine inanılır.

Kahve falında birileri tarafından öldürülmeye çalışmak ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, anne baba duası alınacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tanımadığın birilerinin öldüğünü görmek çok sıkıntı çekilmiş olan konularda rahata ereceğine, yaşanan üzüntülerin telafi edilmesi için bir yakınından destek alacağına, çocuk sahibi olunacağına, iş hayatında iflasın eşiğine gelineceği bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, manevi açıdan iyi bir dönem geçirileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında trafik kazasında birilerinin öldüğünü görmek hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, büyük miktarda kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birilerinin öldürüldüğünü görmek arkasından iyi anılan kişi olacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir