AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerinin saldırısına uğramak

Kahve falında birilerinin saldırısına uğramak

Kahve falında birilerinin saldırısına uğramak sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, çok büyük ve kaçınılmaz bazı sorunlar ile yüz yüze geleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına, kazancın ortaya konacak olan projeler sayesinde artacağına, şans oyunlarından birini kazanacağına ve bu sayede cebine az da olsa bir miktar para gireceğine, güzel günler geçireceğine, kişinin istediği ve hayal ettiği günleri yaşama şansına nail olacağına ve bunun için yaradana şükredeceğine, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine delalet eder.

Kahve falında birilerinin saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Olayları dramatik hale getirerek sizi yönlendirmeye çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında birilerinin saldırısına uğramak hayal kırıklığına uğrayacağına, kederleneceğine, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine tabir olunur.

Kahve falında insanların saldırısına uğramak sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, sağlık sorunlarının kısa süre içinde tedavi edileceğine, anlaşmazlıkların ortadan kalkacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi saldırısına uğramak aile hayatında hiçbir maddi kısıtlamaya gitmek zorunda kalmadan yaşayacağına, böylelikle yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında beyaz köpek saldırısına uğramak manevi olarak çok güzel ve huzurlu bir döneme girdiğine ve yakın bir zaman içinde daha iyi yerlere geleceğine, yapılan işlerdeki sorunların çok uzamadan ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin saldırısına uğramak ayakta ve uykusuz kalarak, sırtından terler akıtarak ama yine de ekmeğine leke sürmeyeceğine, çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, bu kazançla başka işlere gireceğine, insanlar tarafından çok sevilen ve herkesin tanıdığı bir marka olacağına alamet eder.

Kahve falında çekirge saldırısına uğramak kazancının hiç azalmayacağına, kaybetme ve başarısız olma korkusuna yakalanacağına delalet eder.

Kahve falında ateşli saldırıya uğramak sağlık sorunları ile ilgili olarak çok doğru bir tercih yapılacağına, iş konusunda kısmetin açılacağına ve üzüntü duyulan bir durumdan ötürü yaşanan tartışmaların biteceğine delalet eder.

Kahve falında kurt saldırısına uğramak zorlu çalışmaların yakın zaman içinde biteceğine, dertlerin, sıkıntıların, tasaların ve sorunların çözüm bulacağına, işlerinin gelişme göstereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir