AnaSayfa / Genel / Kahve falında kedi saldırısına uğramak

Kahve falında kedi saldırısına uğramak

Kahve falında kedi saldırısına uğramak işlerdeki karın artacağına, bir taraftan para kazanırken diğer taraftan kötü kişilerle kötü işler yapmaya ve başını binbir türlü belaya sokup çok zarara uğrayacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, ekonomik gücün çoğalacağına, işlerin hafifleyeceğine, geçirdiği zor zamanların sona ereceğine, büyük sıkıntılar ile girdiği bir işte yüklü kazançlar elde edeceğine, başarısız olacağına, yenilgiye uğrayacağına bu nedenle de düşünceli ve üzgün gezeceğine, tüm bunların ardından bazı büyük ve güzel haberler alınacağına ve bu haberler sayesinde işlerin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında kedi saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Bazı plan veya düzenlemelerinizde pürüzler söz konusu olabilir.

Kahve falında bir kedinin saldırısına uğramak büyük bir hastalıktan dönüleceğine, çok sıhhatli bir kişi olunacağına, gerçekleştireceği çalışmalarla adından sıkça söz ettireceğine yorulur.

Kahve falında kedi saldırısına uğramak iş hayatının gün geçtikçe daha kötü bir duruma geleceğine, trenin tünelden çıkması ise çalışma hayatında yaşadığınız zorlukların biteceğine delalettir.

Kahve falında kedilerin saldırısına uğramak gönlüne göre yaşamanın yollarını bulacağına, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Kahve falında kedi saldırısına uğradığını görmek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve işlerinin açılacağına, şeytanın aklına uyacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin saldırısına uğramak zahmet çekmeye, meşakkate düşmeye, daha sonra iş konusunda uzun yıllar büyük tecrübeler edinmiş bir kişi ile bir işbirliği içine gireceğine yorulur.

Kahve falında at saldırısına uğramak rakiplerin geride bırakılacağına, elinde kalan bir miktara parayı da borç ödemek için harcayacağına işaret eder.

Kahve falında keçi saldırısına uğramak çok huzurlu ve mutlu bir ömür süreceğine, haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına tabir olunur.

Kahve falında yılanların saldırısına uğramak şansına ve kısmetine kendi eliyle mani olacağına, üzüleceğine, kendisini çok rahat ettirecek bazı projeler ortaya koyacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir