AnaSayfa / Genel / Kahve falında ateşli saldırıya uğramak

Kahve falında ateşli saldırıya uğramak

Kahve falında ateşli saldırıya uğramak ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, eşler arasındaki kıskançlığın ve güvensizliğin biteceğine, bolluk ve bereket içinde bir yaşam sürüleceğine ve ferahlığa çıkılacağına, yaşadığı maddi ve manevi sorunların çözüleceğine, maddi gücünün artacağına, neredeyse kahrolacağına, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına, hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ateşli saldırıya uğramak gördüyseniz:

  • Sakin bir ortamda sevdiğiniz insanlarla birlikte olabilirsiniz veya büyük takdirler toplayabilirsiniz.

Kahve falında ateşli saldırıya uğramak büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, başarı için yılmadan çalışılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında örümcek saldırısına uğramak işlerini yoluna sokacağına, kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Kahve falında kartalın saldırısına uğramak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, herhangi bir sağlık sorunu yaşamayacağına delalet eder.

Kahve falında koçun saldırısına uğramak darlığa düşmeyeceğine, alım zorluğu yaşamayacağına, bolluk içinde yaşamanın keyfini süreceğine rivayet eder.

Kahve falında arı saldırısına uğramak kendi ailesi ile de arasının açılacağına, hayatın yoluna gireceğine işarettir.

Kahve falında yılanın saldırısına uğramak aile değerlerine sahip çıkacak, çalışkan ve dürüst evlatlar yetiştirileceğine, zor bir işin bir türlü sona erdirilemeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sineklerin saldırısına uğramak kendisini üzen ve kıran şeyleri kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, sevdiklerine kavuşacağına alamet etmektedir.

Kahve falında taşlı saldırıya uğramak zaman içinde küçük işlerin büyüyeceğine ve eline geçen parada da artışlar yaşanacağına, hastalıkların iyileşeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir