AnaSayfa / Genel / Kahve falında birinin saldırısına uğramak

Kahve falında birinin saldırısına uğramak

Kahve falında birinin saldırısına uğramak sıkıntılarını ve sorunlarını teker teker çözüme kavuşturacağına, ticaretinin genişleyeceğine, kazancının çoğalacağına, hayatında çok güzel değişimlerin  ve gelişmelerin yaşanacağına, bunu şeref sayacağına, ilim irfan sahibi kişiler ile dost olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, verilen sözlerin yerine getirilmesi sırasında hiç hesapta olmayan problemlerle karşılaşılacağına, güvendiklerinin kendisini yarı yolda bırakmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birinin saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Konuşmalarınızda biraz daha seçici davranın.

Kahve falında erkek saldırısına uğramak markasını duyuracağına, hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine delalettir.

Kahve falında köpeğin saldırısına uğramak yaptığı hatalardan ders çıkarıp onları tekrar etmeyeceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel kimse olacağına, hesap yapmadan, kısıtlama yoluna gitmeden rahatça harcama yapacağına işarettir.

Kahve falında örümcek saldırısına uğramak görecekleri ve öğrenecekleri karşısında da çok rahatsız ve huzursuz olacağına, aydınlık günlerin gittikçe uzaklaşacağına, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına, iş hayatında zararlı adımlar atılacağına, yakın zaman içinde üzüntü duyulacak bazı olaylar yaşanacağına ve parasal açıdan büyük kayıplar verileceğine rivayet eder.

Kahve falında cin saldırısına uğramak sıkıntıların ve sorunların kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, herhangi bir sorun ile karşılaşmayacağına ve huzurlu ve refah içinde bir hayat süreceğine işarettir.

Kahve falında boğanın saldırısına uğramak yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına, kendisini Allah yoluna adayacağına, çok mutlu olacağına, ibadetlerini tam olarak yerine getireceğine inanılır.

Kahve falında kedi saldırısına uğradığını görmek kişiliğiyle de dikkat çekeceğine, daha sonra utanıp yüzünün kızaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında düşman saldırısına uğramak uzun zamandan beri zorluk yaşatan bir olayın üstesinden gelineceğine, yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, maddi olarak güç kaybedeceğine, bu nedenle de zorluklarla mücadele etmek zorunda kalacağına işaret etmektedir.

Kahve falında hayvan saldırısına uğramak mesleğini ihmal etmeden, her türlü eğitici konferansa, kursa ve mesleki seminerlere katılacağına, evinde maddi ve manevi hiçbir eksiğinin olmayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir