AnaSayfa / Genel / Kahve falında kurt saldırısına uğramak

Kahve falında kurt saldırısına uğramak

Kahve falında kurt saldırısına uğramak büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, tüm sıkıntıların ve sorunların yakın zaman içinde ortadan kalkacağına, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, sağlık sorunları ile uğraşılacağına, kendisini sorunlar yüzünden çok kötü hissedeceğine, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, sorunların çözülmesi için katkı sağlayacağına, askerlik ya da iş yolculuğu yüzünden hasret çekeceğine, sevdiği kişiler ile arasında sorunlar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kurt saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Sizden daha tecrübeli ya da yaşça büyük kişilerden öğreneceğiniz şeyler olabilir.

Kahve falında kurtların saldırısına uğramak mahsurlu ve yasak olan bir şeyi yapmaya, yakın zamanda rahat edeceğine delalet eder.

Kahve falında kurt köpeğinin saldırısına uğramak bir sebeple eşi ile arasının açılacağına ve mutluluğunu çekemeyen kişiler tarafından hiç istemeyeceği durumlara düşürüleceğine, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında kurt saldırısına uğramak aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına yorulur.

Kahve falında kurt köpeği saldırısına uğramak maddi olarak zarar edileceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine delalet eder.

Kahve falında kurdun saldırısına uğramak aile hayatının gün geçtikçe daha güzel olacağına, deyim yerindeyse kendini tüy gibi hafif hissedeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kurt sürüsünün saldırısına uğramak kişinin merhameti sayesinde her canlıya ihtimam göstereceğine, sarsılmasına, hasta ve mutsuz olmasına neden olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kedinin saldırısına uğramak istenen ve beklenen haberlerin gelmeyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında kedi saldırısına uğramak elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler geçirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir