AnaSayfa / Genel / Kahve falında beyaz köpek saldırısına uğramak

Kahve falında beyaz köpek saldırısına uğramak

Kahve falında beyaz köpek saldırısına uğramak maddi açıdan iyi bir işe girileceğine, kaderinin ve hayatının güzelleşeceğine, o kişiyle güzel günler geçireceğine ve mutluluğun kapılarını aralamayı başaracağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine, kıran kırana bir mücadelenin ardından rakiplerin çok zarar edeceğine ve kısa süre içinde pek beklenmeyen bir performans sergileneceğine, bu performans sayesinde de iş konusunda teklif alınacağına, sağlık sorunlarından kurtulacağına, kişinin sevgiden yana eksiklik yaşamayacağına, hem hayatının kurtulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında beyaz köpek saldırısına uğramak gördüyseniz:

  • Garip, çılgın ya da sadece değişik olarak adlandırılabilecek davetler söz konusu olabilir.

Kahve falında beyaz köpek saldırısına uğramak hayatının zor, çekilmez ve bunaltıcı hale gelmeyeceğine, rahatlık sıhhat ve huzur içinde olacağına tabir olunur.

Kahve falında köpek saldırısına uğramak çok büyük tartışmalarla ve ayak oyunlarıyla başa çıkmak zorunda kılınacağına ve uykusuz ve üzüntülü günler geçirileceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, başarılı ve kazançlı olacağına inanılır.

Kahve falında köpek sürüsünün saldırısına uğramak eline geçen bazı fırsatları çok kısa bir zaman içinde kullanamadığı için yakın bir zamanda elinden kaçıracağına, ancak bu yollardan sadece bir tanesinin işe yarayacağına, bu sayede yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında köpeklerin saldırısına uğramak amaçlarını gerçekleştirmek için büyük fırsatlar elde edeceğine, onunla mücadele etmekten çekinmeyeceğine fakat rakibinin kendisinden güçlü olması nedeni ile zorlanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında siyah köpek saldırısına uğramak daha çok çalışılacağına, makam, güç, mal ve mülk sahibi olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında köpek saldırısına uğradığını görmek bir daha sanki hiç gülemeyecek, mutlu olamayacak ve güzel günler yaşayamayacak hissine kapılacağına, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına alamet eder.

Kahve falında köpekler tarafından saldırıya uğramak kişiyi yanlış bilgilendirecek olması yüzünden durup dururken pek çok düşman sahibi olunacağına, gönlünce ve istediğince bir hayat yaşayacağına inanılır.

Kahve falında köpek tarafından saldırıya uğramak maddi olarak büyük bir fırsatın ayağına geleceğine, yaptığı çalışmalar sayesinde iş dünyasında kendisine çok iyi bir yer edineceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına, hep daha ileriye gitmek için çabalayacağına, çalışkanlığı, inancı ve kendine olan güveni sayesinde niyetlendiği her işte muvaffak olmayı bileceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir