AnaSayfa / Genel / Kahve falında yemek yapmak ve dağıtmak

Kahve falında yemek yapmak ve dağıtmak

Kahve falında yemek yapmak ve dağıtmak güleceğine, eğleneceğine, keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, onu doyasıya yaşayacağına, sevdiklerinden, arkadaşlarından, dostlarından, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, onlar sayesinde içine düştüğü ruhsal çöküntüyü atlatmayı başaracağına, daha fazla gelir sahibi olacağına ve yaşam standartlarının yükseleceğine, manevi olarak bir rahatsızlık yaşanacağına, başına bazı musibetlerin geleceğine, yeni projeler için kaynak elde edeceğine, zenginliğe sahip olacağına, evindeki huzurunun yerine geleceğine, işlerinin ve kurulu düzeninin bozulacağına inanılır.

Kahve falında yemek yapmak ve dağıtmak gördüyseniz:

  • Başkalarının yaptıklarıyla ilgilenmeyi veya diğerlerinin hayatlarını kendinizle kıyaslamayı bir kenara bırakmanızda fayda var.

Kahve falında yemek yapmak ve dağıtmak bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine işaret eder.

Kahve falında ekmek yapmak ve dağıtmak kendisini ve ailesini toparlaması için ne gerekiyorsa yapılacağına, kulluk görevini ihmale edeceğine yorulur.

Kahve falında insanlara yemek dağıtmak yardıma muhtaç olan kişilere iş konusunda büyük yardımlarda bulunulacağına, gönlünün ferahlayacağına, şansının açılacağına ve özellikle de kısmetinden yana yüzünün güleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ekmek yemek ve dağıtmak içinin ferahlayacağına, sorunlarının bu sebeple daha da artacağına, kendisi için bazı planların kurulduğuna, bu yüzden kendisine ve ailesine çok dikkat etmesi gerektiğine aksi halde içlerinden birinin bir şekilde zarar göreceğine delalettir.

Kahve falında tatlı yemek dağıtmak tecrübeli bir kişi ile kurulacak ortaklık sayesinde yeni işlere girileceğine, neşesinin ve huzurunun baki kalacağına inanılır.

Kahve falında etli yemek dağıtmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, pek çok felaketten yara bere almadan ve sağ salim bir şekilde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında düğün yemeği dağıtmak elinin bollaşacağına, bir sebeple nerede yanlış yaptığını ve hangi kararı yanlış verdiğini oturup uzun uzadıya düşüneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ölünün arkasından yemek dağıtmak ölümcül hastalıklara işaret, ailesi ve sevdiği kişiler ile refah içinde yaşayacağına, kısa süre içinde büyük atılımlar gerçekleştireceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir