AnaSayfa / Genel / Kahve falında birilerine ikramda bulunmak

Kahve falında birilerine ikramda bulunmak

Kahve falında birilerine ikramda bulunmak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, para sıkıntısı çekmeden harcama yapmanın keyfini ve rahatlığını yaşayacağına, rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, enerjisini de, sermayesini de bu doğrultuda kullanacağına, hiçbir sorun yaşanmayacağına, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, yakın çevresinden ve komşularından ilgi ve şefkat göreceğine, sahip olduğu zenginliğe bir de manevi zenginliği ekleyeceğine inanılır.

Kahve falında birilerine ikramda bulunmak gördüyseniz:

  • Zarafetinizden fayda sağlamaya çalışan kişiler olabilir.

Kahve falında birilerine ikramda bulunmak hem de turistik açıdan keyif dolu günler geçireceğine, alınan bu haberler sayesinde çok büyük atılımlar yapılacağına alamet eder.

Kahve falında kalabalığa ikramda bulunmak çok zengin ve mal mülk sahibi olacağına ve sıkıntı ve sorunlarını rahatça çözüme kavuşturacağına, işlerdeki karın artacağına alamet eder.

Kahve falında birine ikramda bulunmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına bu sayede saygınlığının artacağına, çalışmalarının bilim çevresi tarafından kabul göreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğine ikramda bulunmak yönetici veya patron koltuğuna oturacağına, bazı kimseler tarafından uğrayacağı zarar nedeniyle canının yanacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye ikramda bulunmak ticarette çok daha önemli yerlere geleceğine, mesleğindeki verimliliğinin artacağına, zengin için yoksulluğa rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakana ikramda bulunmak hayatının zaferlerle dolacağına, uzun bir hayat yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet başkanına ikramda bulunmak samimiyetin ve ilişkinin daha da kuvvetleneceğine ve belki işle ilgili bir ortaklık kurulacağına, kısmetlerin ve işlerin açılacağına delalettir.

Kahve falında misafire ikramda bulunmak işlerinde çok zor zamanlar geçireceğine, girdiği bütün işlerde hiç düşünmediği zorluklar ile karşılaşacağına, sevilen kişilere maddi ve manevi açıdan yardımcı olunacağına, gayrimenkul işine girileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir