AnaSayfa / Genel / Kahve falında başbakana ikramda bulunmak

Kahve falında başbakana ikramda bulunmak

Kahve falında başbakana ikramda bulunmak sıkıntıların ve dertlerin son bulacağına, yaşanan hastalıklara şifa geleceğine, hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, çekemeyen kişiler ile tartışmalar yaşanacağına, eşi ve dostuyla gününü gün edeceğine, gülümsemenin yüzünden eksik olmayacağına, fayda getirmeyecek kimselerle muhatap olunacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına, az da olsa kazanç elde edeceğine, neredeyse bozulma noktasına gelmiş olan hayatını toparlayacağına, buna rağmen işlerinin düzelmeyeceğine, bu yüzden borcun gittikçe artacağına delalettir.

Kahve falında başbakana ikramda bulunmak gördüyseniz:

  • Sadece, tartışmalı ortamlardan uzak durmalısınız.

Kahve falında başbakana ikramda bulunmak ondan her zaman iyi haberler alınacağına, iş hayatının ve aile hayatının bolluk ve bereket içinde geçeceğine alamet eder.

Kahve falında devlet büyüğüne ikramda bulunmak borçların gün geçtikçe daha da büyüyeceğine, kardeşler ya da eşler arasındaki tartışmaların sona ereceğine işarettir.

Kahve falında ölü birine ikramda bulunmak geç de olsa huzura erileceğine, deyim yerindeyse ince eleyip sık dokuyacağına, çok uğraş vererek büyük bir servete kavuşacağına, sıkıntıların çok başarılı bir şekilde aşılacağına, aile bireylerinin birlikte hareket edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında misafire ikramda bulunmak ruhsal olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, sağlık sorunlarının çözüme kavuşacağına, sevince ve imrenilecek güzel bir duruma gelmeye yorulur.

Kahve falında ölmüş birine ikramda bulunmak ekmeğin kesileceğine, yeni iş ilişkileri kurulmasını sağlayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ikramda bulunmak aile bireyleri arasında tartışmaların boy göstereceğine, alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına işaret eder.

Kahve falında kalabalığa ikramda bulunmak tüm sıkıntıları, dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, işlerinin açılacağına, şansının döneceğine alamet etmektedir.

Kahve falında başkasına ikramda bulunmak hayırlı bir kısmet ile evlilik yolunda adımlar atılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına, uzun zamandan beri almayı çok istediği bir şeyi yakın zamanda alacağına ve çok hayırlı ve faydalı bir işe girip çok güzel günler göreceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir