AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğine ikramda bulunmak

Kahve falında sevdiğine ikramda bulunmak

Kahve falında sevdiğine ikramda bulunmak bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, ahlakta da olgunlaşıp, güzelleşeceğine, harcanmış olan emeklerin başarı getireceğine, aile hayatının çok huzurlu bir şekilde geçeceğine, üzüntülerin ve tartışmaların sonunda tatlıya bağlanacağına, sevdiği kişilerden ihanet göreceğine, müjdeli ve güzel haberler alacağına, sevineceğine, aile hayatında güzel gelişmeler yaşanacağına, böylece eğlenceli ve rahat bir hayat geçirmeye başlayacağına, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına inanılır.

Kahve falında sevdiğine ikramda bulunmak gördüyseniz:

  • Meslek hayatınız olumsuz yönde etkilenecek çünkü kendinizi tutamıyorsunuz.

Kahve falında sevdiğine ikramda bulunmak hayata küsecek duruma geleceğine, gerçek huzuru ve mutluluğu yakalayacağına yorulur.

Kahve falında devlet başkanına ikramda bulunmak kötü duygularını yeneceğine ve huzurlu olacağına, kişinin kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında devlet büyüğüne ikramda bulunmak rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına, kişiye kalacak miras sayesinde tüm düşlerin gerçek olacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine ikramda bulunmak hiç beklemediği kadar büyük miktarda kazanç elde edeceğine, çok tanınan ve sevilen bir kişi olacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine yorulur.

Kahve falında başbakana ikramda bulunmak insanlara iş öğreteceğine, zor zamanlar ve musibetler ile karşılaşılacağına delalet eder.

Kahve falında ölüye ikramda bulunmak her işten alnının akıyla çıkmaya, sıkıntılı ve zor zamanlar yaşayacağına, üzüntü içinde geçirilecek bir döneme ve maddi ve manevi olarak çok karanlık bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birilerine ikramda bulunmak kısmetinin ve şansının kapanmasıyla birlikte işlerinin de düşeceğine, büyük bir başarı ve saygınlık kazandıracak bir noktaya gelineceğine ve mal mülk sahibi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında ikramda bulunmak işlerinin rast gideceğine, güveninin artacağına, üzüntülerin ve sıkıntıların sona ereceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir