AnaSayfa / Genel / Kahve falında ölüye ikramda bulunmak

Kahve falında ölüye ikramda bulunmak

Kahve falında ölüye ikramda bulunmak bundan sonraki yaşamında hiçbir şeye aldırış etmeden, sadece keyif alacağı şekilde yaşayacağına, işlerinin açılmasıyla birlikte elinin darlıktan ve yokluktan kurtulacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, yaşamını kendi istediği gibi yönlendirebileceğine ve yönetebileceğine, hane içinde bir takım zorluklara düşeceğine ve sevdiklerine hasret kalacağına, maddi darlık çekmeden ama çok da zengin olmadan bir hayat sürdürüleceğine işarettir.

Kahve falında ölüye ikramda bulunmak gördüyseniz:

  • Sakin kalmakta fayda var.

Kahve falında ölü birine ikramda bulunmak güzel ve refah bir geleceğe kavuşacağına ve problemsiz geçim süreceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına işaret eder.

Kahve falında ölüye ikramda bulunmak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, kısa zaman içinde çok sevilen birisi olacağına, birçok iyi insanla tanışıp çok iyi işlere imza atacağına, eline geçen fırsatlarla çok iyi işler çıkartacağına ve çok daha iyi zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birine ikramda bulunmak işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, sıhhat ve huzur bulacağına, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına, yaşam enerjisinin ve isteğinin yerinde kalacağına, kendisini çok iyi, mutlu ve hafif hissedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasına ikramda bulunmak mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine yorulur.

Kahve falında başbakana ikramda bulunmak çok büyük atlımlar gerçekleştirdiğine, çok uzun bir zamandan yapmak istediği şeyleri yakın bir zaman içinde teker teker gerçekleştireceğine, çok büyük kişiler ile çok hayırlı ve güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine ve yakında çok büyük kazançlar elde edecek bir çalışmanın temellerinin atılacağına delalet eder.

Kahve falında devlet başkanına ikramda bulunmak çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, hep hayalini kurduğu yaşamın da kapılarını yavaş da olsa aralamayı başaracağına işaret eder.

Kahve falında kalabalığa ikramda bulunmak kişinin evlatlarının artacağına, malının ve parasının da büyüyeceğine, umutsuzluğa ve karamsarlığa düşeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğine ikramda bulunmak sevdiği kişilerle uzun süreli bir ayrılık yaşayacağına, parasal olarak çok sorunlu ve büyük zarar görülecek bir döneme girildiğine, bu yüzden yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına ve verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir