AnaSayfa / Genel / Kahve falında kalabalığa ikramda bulunmak

Kahve falında kalabalığa ikramda bulunmak

Kahve falında kalabalığa ikramda bulunmak iş dünyasında sahip olunan ünün lekeleneceğine, ticaretten yana arka arkaya kaçırılmayacak fırsatlar elde edeceğine, birçok dertle muhatap olacağına, her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, girmek istediği işlere sorgulama yapıp ölçüp biçtikten sonra gireceğine, bilgi sahibi olunan konuda kariyer yapılacağına, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine, bir arkadaşa maddi açıdan destek olunacağına delalettir.

Kahve falında kalabalığa ikramda bulunmak gördüyseniz:

  • Sinirli bir ruh haline sahip olacağınız için çok çabuk öfkelenebilir, çevrenizdekileri kırabilirsiniz.

Kahve falında kalabalığa ikramda bulunmak üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine, sorunların en kısa sürede çözülüp hayırların ortaya çıkacağına, iyi şartlarda yaşayacağına inanılır.

Kahve falında ölüye ikramda bulunmak fal sahibinin üzgün, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine, sorunların ancak birlikte hareket edilerek çözüleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ölmüş birine ikramda bulunmak hayatının geri kalanında toplum tarafından tanınan ve sevilen biri olacağına, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine delalet eder.

Kahve falında başbakana ikramda bulunmak çok büyük başarı kazanacağına, kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine, ancak yakın bir zaman içinde atacağı bazı adımlar sayesinde çok rahat edeceği ve büyük bir ferahlık yaşayacağı bir döneme gireceğine rivayet eder.

Kahve falında misafirlere ikramda bulunmak para ve makam sahibi olacağına, şartlarının iyi olmamasından ötürü emekli olsa bile çalışmaya devam edeceğine hatta ölmeden çok kısa bir süre öncesine kadar hala çalışacağına rivayet eder.

Kahve falında devlet büyüğüne ikramda bulunmak yalnız olmadığı için çok sevineceğine, ardından işlerini düzeltmeye ve uğradığı zararı telafi etmeye çalışacağına, sıkıntılarından yakın zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birine ikramda bulunmak başını ağrıtan ve canını sıkan sorunların ortadan kalkacağına, daha sonra karşısına çıkabilecek bir olay için çeşitli önlemler alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birisine ikramda bulunmak tartışmaların tatlıya bağlanacağına, borçlanarak bazı işlere atılacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir