AnaSayfa / Genel / Kahve falında yüzünden kıl aldığını görmek

Kahve falında yüzünden kıl aldığını görmek

Kahve falında yüzünden kıl aldığını görmek geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine, uzun zamandan beri çok büyük az kazanç getiren bir işin getirisini artacağına, umutlarının kendisine hayır getireceğine, beraberinde çok hayırlı ve güzel gelişmeleri de getireceğine, bir sebeple ne kadar zor duruma düşse de üzülse de kırılsa da hayallerine sımsıkı sarıldığına ve başarıya ulaşana kadar herhangi bir hayalinden vazgeçmeyeceğine, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine, maddi anlamda büyük kayıplar verileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında yüzünden kıl aldığını gördüyseniz:

  • Size gelen bir teklifi reddetmeniz olasıdır.

Kahve falında yüzünden kıl aldığını görmek hayırlı bir işe iştirak edileceğine, maddi olarak küçük de olda bir kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında yüzünden kıl aldırmak işlerin kötüye gitmeye başlayacağına, kısmetin bollaşacağına işarettir.

Kahve falında yüzünden kıl çekmek hayatına ve kendisine önemli güzellikler katacağına, ona yardımcı olacağına inanılır.

Kahve falında yüzünden kıl çıktığını görmek hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında yüzünden kıl yolmak sadece falı kapatan kişinin değil evlatlarının ve hatta torunlarının kazanç elde edeceği bir işe girileceğine, iş konusunda destek istenen bir kişiye kendi işi konusunda yardım edileceğine delalettir.

Kahve falında yüzünden kıl almak alım zorluğu yaşamayacağına, bazı kişilere karşı sesini yükselteceğine delalettir.

Kahve falında yüzünden kıl koparmak zor durumlarda kalacağına, işine ve sevdiklerine dört elle sarılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği yüzünden ağlamak başına türlü belalar geleceğine ve çok zor durumlar atlatmak zorunda kalacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir