AnaSayfa / Genel / Kahve falında biri tarafından taşlanmak

Kahve falında biri tarafından taşlanmak

Kahve falında biri tarafından taşlanmak hiç istemediği olaylar ile karşılaşacağına, kazanılan başarılar sayesinde üst bir mevkiye terfi edileceğine, atılan adımlar sayesinde çok kazançlı bir döneme gireceğine, zor bir işin üstesinden gelinmesi ile birlikte bazı işlerin hayata geçirileceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, alacağı hayırlı kararların geleceğini olumlu yönde etkileyeceğine, karlı yatırımlarının uzun vadede kendisine büyük kolaylık sağlayacağına, maddi açıdan çok sıkıntı çekileceğine ve yakın bir arkadaşının ihanetine uğranacağına, çok hayırlı adımların atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında biri tarafından taşlanmak gördüyseniz:

  • Uzun süreli tartışmalara girmek istemiyorsanız, duygusal konularda aşırılığa kaçmaktan veya sağlık konularında abartılı ifadelerden kaçınmanızda fayda var.

Kahve falında biri tarafından taşlanmak onları utandırarak hakkındaki fikirleri teker teker çürüteceğine, iş yaşantısında hırslanacağına, yapılan kötü bir davranıştan ötürü yakın bir arkadaşla aranın açılacağına, güzel günlerin sona ereceğine alamet eder.

Kahve falında insanlar tarafından taşlanmak mutluluğunun ve başarısının katlanarak artacağına, iş hayatında sorunsuz ve bol kazançlı günlere girileceğine ve refah içinde yaşanılacağına yorulur.

Kahve falında arkadaş tarafından taşlanmak insanlar arasında konuşulur ve yayılır olacağına, hayatı boyunca şerefli bir insan olarak anılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başkası tarafından taşlanmak zorluklarla geçen bir dönemin biteceğine, dilediği gibi harcama yapacağına, borçlanmadan, sıkışmadan, eğlence ve sefa içinde yaşayacağına, istediği evde oturacağına, istediği arabaya bineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kalabalık tarafından taşlanmak kişinin şansının da açılmaya başlamasıyla beraber hayattan daha çok tat alacağına, gireceği işlerde başarı elde edeceğine, rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, mesleğinde en iyisi olmayı ve devleşmeyi bileceğine bu sayede herkesin kavuşmak ve sahibi olmak istediği hayata sahip olacağına delalet eder.

Kahve falında kadınlar tarafından taşlanmak kafasının sakinleşeceğine, maddi açıdan çok huzurlu bir döneme girileceğine yorulur.

Kahve falında şeytan tarafından taşlanmak yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, masraflarının azalacağına delalettir.

Kahve falında eşi tarafından taşlanmak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, huzurunun ve ağız tadının kaçacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir