AnaSayfa / Genel / Kahve falında kadın tarafından ısırılmak

Kahve falında kadın tarafından ısırılmak

Kahve falında kadın tarafından ısırılmak sevdiklerinin hayır ve dua ettiğine, keyfin ve huzurun yerinde olacağına, giden birinin geri döneceğine, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine, işlerinin istediği gibi yürüyeceğine, büyüyeceğine, mutluluktan havalara uçacağına, yaşam isteğinin ve enerjisinin de baki olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kadın tarafından ısırılmak gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike büyük konuşma konuşmanızdır.

Kahve falında bir kadın tarafından ısırılmak başına gelecek bir kötülüğü fark ederek, ona göre davranacağına, hastalıktan veya sıkıntıdan bu sevapları sayesinde kurtulacağına inanılır.

Kahve falında kadın tarafından ısırılmak kendisinin de bu duruma kırılacağına ve üzüleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına işarettir.

Kahve falında ölü biri tarafından ısırılmak sıkıntılı bir dönem geçirileceğine, iş hayatı içinde istenmeyen sorunlar yaşanacağına, ailesini de yanına alarak üzerindeki stresi atacağına işarettir.

Kahve falında bir hayvan tarafından ısırılmak zor durumların sona ereceğine, sevilen ve iş hayatında sözüne güvenilen bir kişi olunacağına, bir sebeple çok büyük ve çok güzel çalışmalar yapmak amacıyla kendisini kısa bir süre için diğer insanlardan ayırıp daha rahat bir şekilde kendi işlerine bakacağına inanılır.

Kahve falında vampir tarafından ısırılmak yüksek moral sahibi olunacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ve yapmak için birçok şeyden vazgeçtiği işte çok büyük maddi ve manevi zarar edeceğine, üzerinde çok büyük baskı bulunmasından ötürü küçük bir rahatsızlık yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında fare tarafından ısırıldığını görmek kötü alışkanlıklarından arınacağına, özellikle hastane, okul gibi hayratlar yaptırılacağına işaret eder.

Kahve falında yarasa tarafından ısırılmak kendisi için hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde çok mutlu ve huzurlu bir şekilde kavuşacağına, kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine delalet eder.

Kahve falında başkasının köpek tarafından ısırıldığını görmek özellikle geleceği konusunda maddi yönden tutumlu şekilde hareket etmekle kendisini ve sevdiklerinin hayatını riske atmayacağına, fal sahibinin aksiliklerle ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına ve bu nedenle de kişinin zarar edeceği işlere sürüklenerek, girdiği işleri kaybedeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir