AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla meyve görmek

Kahve falında birden fazla meyve görmek

Kahve falında birden fazla meyve görmek hem çok mutlu olacağına, kafasına göre birini bulacağına, yapılan çalışmalar sayesinde çok daha düzgün bir insan olunabileceğine ve bu sayede rahatlıkla hayırlı şeyler yapılacağına, çocukları ve torunları ile makbul bir hayat süreceğine, iş hayatında ve sosyal hayatta çok iyi yerlere gelineceğine, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, ekmeğinin azalmayacağına, araba ya da ev alma konusunda bazı adımlar atılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla meyve gördüyseniz:

  • Partnerlerinizle maddi sorumluluklar veya maddi başlıklı konularda daha dürüst olunması gerektiğine dair sohbetleriniz artabilir.

Kahve falında birden fazla meyve görmek elinin de bollaşacağına, ona yardımcı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla alyans görmek kazandığı bu başarılar sayesinde hayallerini gerçekleştireceğine ve hayatının toparlanacağına, el attığı her işten zararla çıkacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla kişiyi bıçaklamak göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, fal sahibinin gönlünün feraha ereceğine, kötü düşüncelerinin ve sıkıntılarının da dağılacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla göz görmek arkadaştan ya da eş dosttan medet umacağına ve bu konuda elinin boş dönmeyeceğine, karşısına çıkan deneyimli ve başarılı kişiler ile ortaklıklar kuracağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla timsah görmek herhangi bir sıkıntı yaşanıyorsa eğer yakın bir arkadaşın desteği ile çözüme kavuşturulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, maddi olarak çok rahat edilecek bir çalışma ortaya konacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla ölüm haberi almak ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına, vebalı ve ince hastalık vermeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla fare görmek eline geçecek bir fırsatın projeleri için yol açacağına, eş, dost ya da akrabalarından gelecek olan yardımların herhangi bir şekilde fayda sağlamayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla beyaz köpek görmek tüm sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulacağına, beklenmedik olaylarla karşılaşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir