AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla güvercin görmek

Kahve falında birden fazla güvercin görmek

Kahve falında birden fazla güvercin görmek maddi sıkıntıların biteceğine, çok güzel ve huzurlu günlerin yakın zaman içinde geleceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına, sadece toplumda gözden düşmekle kalmayacağına, lüks ve kolaylık içinde yaşayacağına, aile hayatında çok güzel günlerin yaşanacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından yakın bir zaman içerisinde kurtulacağına, kazancının günden güne düşeceğine, maddi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine, atılacak adımların hatalı olması yüzünden işlerin daha da kötüye gideceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla güvercin gördüyseniz:

  • Aşırılıklardan kaçınılmaması durumunda maddi, duygusal veya fiziksel sorunlar söz konusu olabilir.

Kahve falında birden fazla güvercin görmek bekar kimseler için ise yurt dışında bir iş fırsatı yakalayacağına, hayır işlerini büyük bir samimiyetle ve istekle yerine getireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla köpek yavrusu görmek hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına, elindeki malların bir hiç uğruna satılacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla kişi görmek işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine işaret eder.

Kahve falında birden fazla timsah görmek uzun bir zaman çekilen sıkıntıların daha devam edeceğine, zorlu çalışma koşulları sebebiyle yıpranılacağına, sağlık sorunları ile ilgili olarak kısa bir tedavi sürecine girileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla yol görmek epey uğraştıktan sonra sorunu biraz düzelteceğine, bolluğa ve berekete kavuşacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla alyans görmek karşılaşılan onca ihanete rağmen hayatın idaresinin kaybedilmeyeceğine, malını ve canını riske edeceğine, gözü kara davranarak önemli ve büyük kararlar alarak böyle adımlar atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla kuranı kerim görmek çok uzun zamandan beri görüşmeyen arkadaşların biraraya geleceğine, mutluluk dolu günler yaşanacağına, maddi ve manevi olarak kendisini çok geliştireceğine alamet eder.

Kahve falında birden fazla koç görmek rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, rahat bir nefes alınacağına, yeni bir iş için bir miktar para biriktirileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir