AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla tavuk görmek

Kahve falında birden fazla tavuk görmek

Kahve falında birden fazla tavuk görmek yakın bir zamanda büyük bir ferahlık yaşayacağına ve çok güzel günler göreceğine, iş hayatında saygı göreceğine, evinde bereketin eksik olmayacağına, yeni bir eve sahip olunacağına ve uzun zamandan beri karar bekleyen bir konuda son sözün söyleneceğine, üzerinde epey bir zamandan beri çalışılan bir işle ilgili olarak önemli bir adım atılacağına ve sorunların biteceğine, çok fazla zarara sebep olmayacağına, mali konularda yeterince dikkatli davranmadığı için sürekli bir dar boğaz yaşayacağına, tüm isteklerinin kısa süre içinde gerçekleşeceğine, edilen duaların Allah katında karşılığını bulacağına, zorlukların bir anda biteceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla tavuk gördüyseniz:

  • Tutamayacağınız sözler verebilir veya çok fazla sorumluluk ya da yük yüklenebilirsiniz.

Kahve falında birden fazla tavuk görmek sevinç gözyaşları döküleceğine, dünya yaşamı için de gerçekleştirmek istediklerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla cami görmek içinden çıkılmaz olaylar ile karşılaşacağına, dünya mallarının çoğalacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla karınca görmek sevdiği kişiler ile yeni işlere imza atacağına, ara bozucuların, nifak sokanların cezalandırılacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla göz görmek kötü kişilerin hayattan uzaklaştırılacağına ve ferahlığa erileceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine, insanlar tarafından kötü muameleye uğrayacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla sanatçı görmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, mevki veya kariyer için sürekli çalışmak yerine, kendisine yetecek ve özel yaşamına da zaman ayıracak kadar çalışma kararı alacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla kıyafet görmek çok büyük insanlar arasına gireceğine ve ailesinin gurur kaynağı olacağına, aksine büyük zarar görülmesine sebep olacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla ayakkabı görmek hayırlı bir kısmetle dünyaevine gireceğine, Allah’ın hoşuna giden, güzel ameller işleyeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla civciv görmek yakaladığı bu şansın garanti olacağına ve hayat boyu süreceğine, çaresizliğinin büyüyeceğine, zahmetinin çoğalacağına delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir