AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla sanatçı görmek

Kahve falında birden fazla sanatçı görmek

Kahve falında birden fazla sanatçı görmek iş konusunda büyük atılımlar yapılacağına, elini attığı hiçbir işte başarı kaydedemeyip, başkalarının gözünde gülünç durumlara düşeceğine, itibarını zedeleyen saçma hareketler yapacağına, kişinin musibetlerden ve uğursuzluklardan uzak olacağına, keyfinin, sağlığının ve rahatının da ömür boyu süreceğine, yaşanan olaylardan ötürü insanlara kırılacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, uzun zamandan beri beklenen terfinin başka bir kişiye verileceğine, zorluklarla boğuşulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla sanatçı gördüyseniz:

  • Çocuklarınızın maddi durumu veya sizin dış dünyaya yansıttığınız yüzünüz gelir düzeyinize ters bir görünüm yaratabilir.

Kahve falında birden fazla sanatçı görmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, çok sıkıntılı yollardan ve zorlu zamanlardan geçmekte olduğuna ve çok kötü olaylar ile karşılaşacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla çeyrek altın görmek yeni bir ülkeye taşınmak için yola çıkılacağına, çevresindeki kişilerden yana hayırsızlık göreceğine ve şanssızlık yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla at görmek zorlukların çok kolay bir şekilde çözüme kavuşacağına, haksızlık ve nankörlük göreceğine, çok üzüleceğine, masumluğunu ispat edene kadar da rahata ve huzura kavuşamayacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla güvercin görmek kariyer planının altüst olacağına, şansının açılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla göbek deliği görmek yeniliğin kendisine iyi geleceğine ve şifa olacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla hediye almak çok kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine, başarıya giden yollarının açılacağına, geleceğinin gerçekten de kısmetlerle dolacağına, ekmeğinin hiç kesilmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında birden fazla yatak görmek kısmetin ve şansın açılacağına, kişinin bu nedenle kendini çok mutsuz ve üzgün hissedeceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla iğne görmek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, rahatsızlık duyulacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir