AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla yatak görmek

Kahve falında birden fazla yatak görmek

Kahve falında birden fazla yatak görmek sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına, zahmetli bir işin kolayca halledileceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına, maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, yıkılmak üzere olan yuvanın toparlanacağına ve çalışma hayatında meydana gelen sorunların düzeltileceğine, hayırlı kişilerle bir araya geleceğine, yaşadığı aksiliklerin ortadan kalkacağına, elinden çok sevdiği eşyalarını çıkarmak mecburiyetinde olacağına ilk önce çok üzülüp, sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, evinden işine, işinden evine gidip geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla yatak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin bencil davrandıklarını veya bazı olaylarda kendi çıkarlarına sıkı sıkıya bağlandıklarını düşünmeden önce, gerekçeleri veya bir problemleri olup olmadığını da sormanızda fayda var.

Kahve falında birden fazla yatak görmek bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına, ancak ortaya çıkacak kötü bir durumdan ötürü işlerin bir anda aksamaya başlayacağına ve hayatın bu durumdan çok olumsuz etkileneceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla beyaz köpek görmek uzun süremese de gündemini meşgul edeceğine, ahlaklı bir şekilde yetişmesini sağlayıp ileride evladının büyük bir insan olmasını sağlayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla saat görmek büyük bir ferahlama yaşayacağına, alim ve bilge insan olacağına, insanların gözünde saygıdeğer, üstün ve yüce bir kimse haline geleceğine inanılır.

Kahve falında birden fazla at görmek üzüntülerinin yerini mutluluğun alacağına ve tüm dertlerinin biteceğine, eşler arasındaki tartışmaların yakın bir zaman içinde sona ereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kaplumbağa görmek başkalarına yardım ettikçe manevi yanını kuvvetlendireceğine, bazı sebeplerden ötürü mutsuz olan bir kişinin yüzünün güldürüleceğine inanılır.

Kahve falında birden fazla cenin görmek maddi sıkıntıların geride bırakılacağına, bütün maksatlarının gerçekleşmesi alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla gelin görmek tehlikeli sayılabilecek ortamlara veya işlere girişileceğine, rahatın kaçacağı sıkıntılı bir haber alınacağına, onların kimseye muhtaç edilmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla kuranı kerim görmek ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına, hanesinde bolluk ve bereket olacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir