AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla at görmek

Kahve falında birden fazla at görmek

Kahve falında birden fazla at görmek taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, bir sebeple iş yapılan kişi ile aranın açılacağına, blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, sorunlarının kısa zamanda ortadan kalkacağına, sevdiği kişiler ile çok mutlu olacağı bir çalışma gerçekleştireceğine, başarısının azalacağına, işindeki verimliliğinin düşeceğine, bunları tekrar etmemek için kendine söz vereceğine ve bununla yetinmeyerek ruhunu arındırmak için hak yolunda kutsal sayılacak adımlar atacağına, yurtdışı kaynaklı bir işe girileceğine, hayalini kurduğu herşeye sevdiği kişilerden alacağı destek ile kavuşacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla at gördüyseniz:

  • Sizin için en büyük tehlike çok büyük konuşma eğilimlerinizdir.

Kahve falında birden fazla at görmek iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına, bazı ön yargılarından da kurtulmasına vesile olacağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla ay görmek çok büyük bir destek alarak iş hayatında uğradığı zarardan kurtulacağına ve büyük kazançlar elde edeceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla kadınla evlenmek hayırlı bir kısmet ile tanışarak bir birliktelik yaşanacağına, sağlıkla ilgili bir konuda verilecek bir kararın ardından kısa sürecek bir operasyon geçirileceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla hilal görmek aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, büyük zorluklar çekerek ödenen borçların yakın bir zaman içinde biteceğine ve hayırlı bazı kişiler ile tanışıp iş hayatında hiç umulmadık ve hayal edilmedik mevkiler ve başarılar ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla cep telefonu görmek ticaretinin uluslararası bir nitelik kazanacağına, kişinin yabancılarla büyük ve önemli işler yaparak hem zengin olacağına hem de kendi işini kurup yönetici konumuna geleceğine, çok kişi ile iş yapmanın hem avantajlarını hem de dezavantajlarını yaşayacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla televizyon görmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, alınan borçların ödenememesinden ötürü gittikçe artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla erkek bebek görmek düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, kazanılacak başarılar ile insanların çok konuştuğu ve takip ettiği bir kişi olunacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla düğün görmek borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, bununla birlikte tüm iç dünyasının alt üst olacağına, üzüleceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir