AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla televizyon görmek

Kahve falında birden fazla televizyon görmek

Kahve falında birden fazla televizyon görmek bazı kişilerle tartışma yaşayacağına, zor ve çok sıkıntılı durumlar yaşayacağına, bir yandan cenaze olacağına, kendisine isabet edecek üzüntülü bir duruma, arsız ve yüzsüz kimselere uyacağına, eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, çok büyük mutluluklar duyacağına, kardeşlerin birlikte bir işe gireceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla televizyon gördüyseniz:

  • Belli konulara yaklaşımınızı tamamen değiştirebilecek radikal çözümler bulabilirsiniz.

Kahve falında birden fazla televizyon görmek bir kere yaptığı hataya bir daha yapmayacağına, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla kuzu görmek omuzlarındaki ağırlıktan kurtulmanın yollarını bulacağına, kendisine külfet ve ayak bağı olan kişilerden uzaklaşacağına, ağız tadına, neşeye, keyfe ve zenginliğe kavuşacağına, eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, sorunlu geçen bir dönemin sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kadın görmek daha büyük işler almak için referans olarak kullanılacağına, anlayışlı bir kısmet ile dünyaevine gireceğine delalettir.

Kahve falında birden fazla tavuk görmek insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına, elinden gelen herşeyi yapmasına rağmen ancak işi bilen birinin destek vermesi ile sorunlardan kurtulacağına, çok büyük bir ferahlama yaşayacağına ve aile hayatındaki sorunlardan bu sayede zarar görmeden kurtulacağına ve çok rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında birden fazla minare görmek çok hayırlı olayların ve gelişmelerin ortaya çıkacağına, hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde ve hiç sıkıntı çekmeden kavuşacağına delalet eder.

Kahve falında birden fazla hortum görmek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine, kendisi için isabetli kararlar alacağına alamet eder.

Kahve falında birden fazla bebek emzirmek uzun uğraşlar sonucunda rahat bir nefes alınacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, daha sonra yaşanan sorunun kökenine inileceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla bıçak görmek hastalıklarının son bulacağına, sorumluluk alacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir