AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla ayı görmek

Kahve falında birden fazla ayı görmek

Kahve falında birden fazla ayı görmek kardeşler arasındaki tartışmaların biteceğine ve eşleri birbirine düşürmeye çalışan kişilerin haneden uzaklaştırılacağına, güç ve kudret kazanacağına, iyi bir kariyer edineceğine, sağlığının yerine geleceğine, elinde bulunan imkânlar sayesinde çok hayırlı ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine ve adını duyuracağına, ekmeksiz kalacağına, toparlanacağına, kendine geleceğine, yaptığı iş ile başarılı olacağına ve hayatını garanti altına alacağına, oturduğu koltuğun kendisine gurur ve güç vereceğine, hayatının istediği gibi yürüyeceğine, isteklerinin gerçekleşeceğine ve hedeflerini tutturmayı başaracağına tabir olunur.

Kahve falında birden fazla ayı gördüyseniz:

  • Maddiyatçı yapıda olarak tanıdığınız bir insanın beklenmedik cömertlikleri sizi şaşırtabilir.

Kahve falında birden fazla ayı görmek işinde dar boğaza gireceğine ve ticari faaliyetlerinde azalma başlayacağına, bazen sıkıntı ve zorluk çekileceğine tabir olunur.

Kahve falında birden fazla ölüm haberi almak iş hayatı ile ilgili olarak kurulan bir ortaklıktan ötürü zarara uğranacağına, çok istediği ve hayal ettiği şeylere büyük bir azim göstermesi sayesinde kavuşacağına ve aile hayatını da eski haline döndüreceğine işarettir.

Kahve falında birden fazla yol görmek uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, hayatında çok sevdiği ve değer verdiği kişilerle bazı işlere gireceğine, bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine yorulur.

Kahve falında birden fazla timsah görmek sıkıntılı ve sorunlu bir döneme gireceğine, ister istemez kendisini çok derin ve büyük üzüntülere sokacak ve yalnız başına kalmasına sebep olacak bazı olaylar yaşayacağına, aile hayatındaki muhabbetin artacağına,  hastalıkların iyileşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla siyah kedi görmek hoşgörülü biri olunacağına, sevdiği kişilerden alacağı destek ile daha büyük çalışmalara girmek için adım atacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla adam öldürmek içinin kıpır kıpır olacağına, mutluluk ve heyecandan da yerinde duramaz hale geleceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla güvercin görmek mutlu ve huzurlu olunacağına, hayırlı kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından kısa süre içinde kurtulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla mezar görmek yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, sağlığına, ağız tadına ve neşesine kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir