AnaSayfa / Genel / Kahve falında akrabanın vurulduğunu görmek

Kahve falında akrabanın vurulduğunu görmek

Kahve falında akrabanın vurulduğunu görmek yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, ün salacağına, isteklerini ve arzularını yerine getireceğine, artık kötü günler yaşamayacağına, kaybedilmiş bir eşyanın bulunacağına ve hasreti çekilen bir kişi ile biraraya gelineceğine, dayanışma, barış ve sevgi ortamında bulunacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına, alacaklarını tahsil edeceğine, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, ardından alınacak kararlar ve atılacak adımlar sayesinde projenin ayağa kaldırılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında akrabanın vurulduğunu gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı ön plana almak istiyorsunuz.

Kahve falında akrabanın vurulduğunu görmek neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, maddi olarak kötü geçen bir dönemin kapanacağına işaret eder.

Kahve falında akraba tarafından vurulmak parasal olarak kötü bir durumun ortadan kaldırılacağına, aile bireylerinin birbirine kenetleneceğine, onu huzura ve şifaya götürecek yollar bulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında silahla göğsünden vurulduğunu görmek böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına, arkadaştan görülecek faydaya yorulmaktadır.

Kahve falında kendinin silahla vurulduğunu görmek yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, aile hayatı içinde yaşanan kötü günlerin geride kalacağına yorulur.

Kahve falında karnından vurulmak çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, daha hazırlık aşamasındayken bile işlerinde sorun yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayaklardan vurulmak fikirlerini hayata geçirirken aklıselim kişilerden de görüş alarak daha akılcı bir şekilde hareket edeceğine, daha doğru hamleler yapıp daha iyi sonuçlar alacağına rivayet eder.

Kahve falında silahla başından vurulduğunu görmek kirli bir dere suyunda yüzmek ise kişinin yaşayacağı kötü olaylara ve duyacağı bazı laflar neticesinde sıkıntı içinde kalacağına, geri döndüğündeyse elinde yeni projeler olacağına işarettir.

Kahve falında tabancayla boynundan vurulmak atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına hem de çok daha üst kademelere geleceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir