AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla örümcek görmek

Kahve falında birden fazla örümcek görmek

Kahve falında birden fazla örümcek görmek hiç beklemediği bir işle ilgili olarak bir teklifin gelmesi üzerine yeni bir adım atacağına, kısa süre içinde büyük bir iş sahibi olunacağına, sağlık sorunlarının şifa bulacağına, verilen emeklerin sonunda karşılığını vereceğine, kişinin daha sonra ödeme zorluğu çekeceğine ve elinde maddi değeri olan her şeyi satmak zorunda kalacağına, kolaylıklarla ve ayrıcalıklarla sürüp gideceğine, tarımla uğraşanların bereketli bir dönem geçireceklerine ve kazançta artış olacağına, ekmeğinin ve kazancının temiz kalacağına, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, mutluluktan ayakların yerden kesileceğine, anlaşmazlıkların tatlıya bağlanacağına yorulur.

Kahve falında birden fazla örümcek gördüyseniz:

  • Bir arkadaşınız ya da meslektaşınızla yapacağınız görüşmelerde belirsizlikler ya da kafa karışıklıkları söz konusu olabilir.

Kahve falında birden fazla örümcek görmek eline para geçeceğine ve geçen parayı da hayır işlerinde kullanacağına, kişinin tüm problemlerinin çözüme kavuşmasına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla ay görmek işlerin günden güne daha da açılacağına, bir rekabetten büyük bir başarı ve kazançla çıkılacağına, sağlık sorunları ile uğraşılan bir dönemin sona ereceğine, elini attığı her işte çok güzel başarılar kazanacağına işarettir.

Kahve falında birden fazla cüzdan görmek yaşamın kolaylıklar içinde geçeceğine, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına delalet eder.

Kahve falında birden fazla hediye almak işindeki ününün de tabiri caizse alıp yürüyeceğine, kendisiyle de gururlanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla ev görmek toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, hayır getirecek bir işle ilgili olarak bir adım atılacağına rivayet eder.

Kahve falında birden fazla buzdolabı görmek bilgili, görgülü ve kültürlü olacağına, büyük bir hamle yaparak bu durumu kendi lehine çevireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla hortum görmek sonucunda da istediklerini kolaylıkla ele geçireceğine, girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına işarettir.

Kahve falında birden fazla kol saati görmek o kilerin gittikçe rızıkla dolacağına, halk arasında çok sevilen ve sözü dinlenen bir kişi olacağına ve iş hayatında çok iyi yerlere geleceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir