AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla ay görmek

Kahve falında birden fazla ay görmek

Kahve falında birden fazla ay görmek yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, büyük sıkıntılar ve sorunlar çekeceğine ve bu yüzden neredeyse hastaneye düşme ya da özgürlüğünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya kalacağına, maddi sıkıntılardan kurtulmaya, zaman içinde daha doğru adımlar atarak iş kurulacağına ve sevilen kişiler ile çok güzel zamanlar geçirileceğine, sevinçli, mutlu ve huzurlu bir kişi olunacağına, yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, kişinin çok kısmetsiz olduğu bir dönemin yaşanacağına, yepyeni ve kazançlı fırsatlar yakalanacağına, gönül hoşluğuna ve esenliğe kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında birden fazla ay gördüyseniz:

  • Çevrenizde süregelen olayları gereksiz yere büyütmeyin.

Kahve falında birden fazla ay görmek çok büyük zarar edeceğine ve bu zararı kapatmak için daha çok çalışmak zorunda kalacağına, hayırlı bir kısmet ile karşılaşılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında gökyüzünde birden fazla ay görmek yüreğinin sıkılacağına ve mutsuzluğunun tüm hayatını etkileyeceğine, ancak hemen ardından büyük bir atılım yapılarak çok iyi bir iş hayatına sahip olunacağına rivayet eder.

Kahve falında birden çok ay görmek sevilen birinin elinden tutmak o kişinin evlenmesine, yuva kurmasına yardımcı olunacağına, akılda bulunan bir projenin kişiyi olumsuz etkileyeceğine ve zamanında karşısına çıkan bir durumda sıkıntılı durumlara düşüleceğine, sevilen kişiler ile aranın açılacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla balık görmek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, iyileşeceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla kişinin öldüğünü görmek elinin kolunun bağlanacağına, kendisini çok çaresiz ve çözümsüz hissedeceğine, yükünün hafifleyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla buzdolabı görmek sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, müjdeli haberler alacağına ve hayal olarak kalacağını sandığı planlarını gerçekleştireceğine, yeni bir haneye sahip olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla güneş görmek yaşanan tatsız durumların ortadan kalkacağına, yaptığı işi daha profesyonel kişilere tanıtacağına işarettir.

Kahve falında birden fazla elbise görmek her geçen gün daha da iyileşerek umutlanacağına, moral veren yakınları sayesinde kısa süre sonra tamamen ayağa kalkıp, işlerin başına geçeceğine, hüsrana uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir