AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla hortum görmek

Kahve falında birden fazla hortum görmek

Kahve falında birden fazla hortum görmek sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine, mutluluğunun özel hayatına olumlu yönde yansıyacağı gibi iş hayatındaki verimliliğinin de çoğalmasına vesile olacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine, ortak olarak çok büyük bir projeye gireceğine, zenginlik kazanacağına, iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, iş konusunda çok doğru bir karar alınacağına, evinde ve işyerinde bereketin ve bolluğun hüküm süreceğine, sıkıntılarının ve borçlarının hafifleyeceğine, hayatının güzelliği için her gün Allah’a şükredeceğine inanılır.

Kahve falında birden fazla hortum gördüyseniz:

  • Evinizi, mal varlıklarınızı, özel yaşamınızı veya ruhsal durumunuzu ilgilendiren başlıklarda tıkanan veya oldukça karmaşık hale gelen bazı konularda aklınıza parlak fikirler gelebilir.

Kahve falında birden fazla hortum görmek kötü halin son bulacağına, iyi halin geleceğine, hayırlı adımlar atılacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla diş görmek eş, dost  ya da akrabalardan biri sayesinde bir zararın telafi edileceğine, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına, kişinin başına gelecek olan bir musibetten kurtulup rahatlayacağına, tehlikeli düşmanların varlığına ve onların üstesinden gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla ayakkabı almak yaşamında aksilikler yaşanmayacağına, kötü kişilerin kendisinden uzak duracağına ve kafasının rahat edeceği şekilde bir hayat süreceğine, zafer elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kadınla evlenmek kısmetinin ve talihinin açılacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla çanta görmek onların müşküllerini çözüp rahatlamalarına olanak sağlayacağına, kendisine söylenen bazı yalanları ifşa edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla bilezik görmek insanlarla arasının açılacağına, tüm söylemesi gerekenleri söyleyeceğine bu sayede kendini rahatlamış ve hafiflemiş olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla göz görmek yüzünün güleceğine, hayatının düzene gireceğine, başarılarının ve zaferlerinin artacağına, huzur ve şifa bulacağına işaret eder.

Kahve falında birden fazla hilal görmek kendisini mutlu edecek yeni şeyler edineceğine, sağlıklı bir hayat sürdürüleceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir