AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla buzdolabı görmek

Kahve falında birden fazla buzdolabı görmek

Kahve falında birden fazla buzdolabı görmek çok büyük emekler vererek ortaya koyduğu bazı çalışmalardan çok büyük zararlar edeceğine, bundan sonra yapmak istediği çalışmalar için önayak olacak çalışmalar gerçekleştireceğine, yaşamdan yana alabileceği tüm tatları almaya çalışacağına, bir lokma ekmek bulmakta dahi zorlanacağına, ancak bu sefer herhangi bir sorun yaşanmayacağına, çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, ortaya koyacağı çalışmalardan eline geçecek kazançlar sayesinde epey rahat edeceğine ve yoluna çıkan bütün engelleri teker teker aşacağına, yarardan çok zarar getireceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla buzdolabı gördüyseniz:

  • Bazı plan ya da programlarınız faydaları yerine dezavantajlarını ortaya koyuyor olabilir.

Kahve falında birden fazla buzdolabı görmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, çekilen çilelerin unutulmasını sağlayacak kadar rahatın ve huzurun yerinde olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla cami görmek konfor içinde yaşayacağına, parasının ve malının eksilmeyeceğine, yaşadığı sıkıntıların bu haber sayesinde ortadan kalkacağına delalettir.

Kahve falında gökyüzünde birden fazla ay görmek hayır vereceğine, maddi olarak büyük kazançlar elde edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla beyaz köpek görmek keyifleneceğine ve sevdiği kişi ile baş başa olup uzun saatler geçireceğine, maneviyata daha çok önem verileceğine, değişik, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla bilezik görmek yakın zaman içinde ayakları yerden kesecek bir karar verileceğine, güçlü ve dimdik şekilde ayakta duracağına yorulur.

Kahve falında birden fazla tavuk görmek ona yalnız ve çaresiz olmadığını hissettireceğine, ağzı tadının, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine delalet eder.

Kahve falında birden fazla yüzük takmak ağlayacağına ve dertleneceğine, deyim yerindeyse kıpır kıpır olacağına işarettir.

Kahve falında birden fazla gömlek görmek çok verimli bir çalışma içine girileceğine, eşler arasında maddi sebeplerden ötürü yaşanan tartışmaların tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir