AnaSayfa / Genel / Kahve falında birden fazla kişiyi bıçaklamak

Kahve falında birden fazla kişiyi bıçaklamak

Kahve falında birden fazla kişiyi bıçaklamak sıkıntıların ve parasızlığın geride kalacağına, maddi ve manevi olarak hayırlı adımlar atacağına, zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, sevinçli haberler alınacağına, ferahlığa çıkılacağına ve düşmanların yenileceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine, sağlığının da bozulacağına, düşmanlarının kazdıkları kuyuya kendilerinin düşeceklerine ve zahmetli bir işin kolay bir şekilde sonlandırılacağına, bir iyi bir kötü devam eden işlerinin kendisine fayda ve hayır getireceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine, özellikle iş sahibi kimselerin çalışanlarına karşı tutumlarının örnek teşkil edecek seviyede olacağına delalettir.

Kahve falında birden fazla kişiyi bıçaklamak gördüyseniz:

  • Diğerlerinin size yardımcı olmasına izin vermeniz, ekip çalışmasına açık olmanız gerekiyor.

Kahve falında birden fazla kişiyi bıçaklamak sıkıntısız, dertsiz ve tasasız bir döneme girileceğine, işlerin açılacağına, işte başarılı adımlar atılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kişiyi dövmek sevdiği kişiler ile büyük atılımlar gerçekleştirerek kendi işini kuracağına, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına inanılır.

Kahve falında birden fazla kişi görmek müjdeli gelişmeler yaşayacağına ve hayatının en güzel günlerini geçireceğine, ilim irfan sahibi olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kişiyle kavga etmek yabancı bir ülkeye çıkılan seyahatten dönüleceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında birden fazla kişinin öldüğünü görmek toplumdan kendisini soyutlayarak yalnızlığa düşeceğine, ortaya çıkan bazı sorunların ortadan kalkacağına, yapılan hataların telafi edileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında bir kişiyi birden fazla görmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına, kişinin eksiklerini, hatasını görmesine yardımcı olan ebeveynleri sayesinde gelecekteki hayatında rahat edeceğine delalettir.

Kahve falında birden fazla kişiyi öldürmek rütbe edineceğine, eşi ile büyük anlaşmazlıklara düşeceğine ve bir türlü orta yolu bulamayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birden fazla kişiyle evlenmek eşlerin bir süre birbirinden uzak kalacağına, dertlerin, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, elindeki parayı doğru yatırımlarla büyüteceğine, fakirlikten kurtularak çok daha rahat bir hayata başlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir